Yandex Metrica

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Ümit Özdağ açıklaması: Hangisi yalancı!

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Ümit Özdağ açıklaması: Hangisi yalancı!

Son dakika... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda Kandil'in ve HDP'nin desteğini alan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıkladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuk olduğu canlı yayında konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 22:21

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıkladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili olarak, "İttifak dediğimiz şey şudur; İttifak bazında, siyasi program bazında, siyaset yapma bazında bir tablodur. Dolayısıyla bugün Kılıçdaroğlu HDP'ye mi yalan söylüyor, Zafer Partisi'ne mi yalan söylüyor? dedi. 

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

"SAHTE BİR MİLLİYETÇİLİK ÜRETMEYE ÇALIŞIYOR"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle; "Sahte bir Milliyetçilik üretmeye çalışıyor 14 Mayıs'tan sonra. Sahte bir muhafazakarlık üretmeye çalışıyor. Ama masada ortaklarıyla birlikte hazırladıkları bir sürü döküman var. Bütün o dökümanların karşısında bir mutabakatı tutuyor Zafer Partisi ile imzalıyor. Uçtan uca savrulan bir çizgi. Eğer bu açıklananlar doğruysa Zafer Partisi'ne vaat ettiği söylenen bakanlık ya da bir takım kurumlar söz konusuysa burada iki tane sonuç çıkıyor.

Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe yanıt Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe... Haberi Görüntüle

"SÖYLEMLERİYLE TABANA ZIT"

Bunlar bir deklarasyon yapmışlar. Devleti yönetirken bile 6-7 Cumhurbaşkanı yardımcısı neyse ortak karar verecekti. Onların mutabık olmadığı konuda kendi Cumhurbaşkanı adayları herhangi bir karar veremeyeceklerdi. Böyle bir projeleri vardı. Şimdi bu şekilde bir ittifaka imza atıyor. Buradaki ortaya koyulan söylemler o masadakilerin birçoğunun söylemleriyle tabana zıt şeyler.İkinci bir durum da şu; Kılıçdaroğlu, Türkiye'de herhangi bir makama gelirse bunun bir milli güvenlik sorunu yaratacağını söylüyordu. Açık bir şekilde ifade ediyorlardı. Şimdi çıktılar onlar da Kılıçdaroğlu ile ittifak yaptılar. İttifak dediğimiz şey şudur; İttifak bazında, siyasi program bazında, siyaset yapma bazında bir tablodur. Dolayısıyla bugün Kılıçdaroğlu HDP'ye mi yalan söylüyor, Zafer Partisi'ne mi yalan söylüyor?"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading