Yandex Metrica

Son dakika: Aile Bakanı Göktaş: Önceliğimiz deprem bölgesi

Son dakika: Aile Bakanı Göktaş: Önceliğimiz deprem bölgesi

Son dakika... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yemin töreninden 1 gün sonra hemen deprem bölgesine gideceğim. Orada ciddi bir ihtiyaç var. Öncelikle tabii Kahramanmaraş ve Hatay. Daha sonra Adıyaman ve Malatya. Ondan sonra da peyderpey giderek alana dokunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:22

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atmıştı! İBB provokatörüne CHP para yağdırmış! Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atmıştı! İBB provokatörüne CHP... Haberi Görüntüle

"ÖNCELİĞİMİZ DEPREM BÖLGESİ"

Göktaş, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin hatırlatılması üzerine, “Şu anda keşifteyiz. Farkındalık yaratmak istiyoruz. Yemin töreninden 1 gün sonra hemen deprem bölgesine gideceğim. Orada ciddi bir ihtiyaç var. Öncelikle tabii Kahramanmaraş ve Hatay. Daha sonra Adıyaman ve Malatya. Ondan sonra da peyderpey giderek alana dokunmak istiyorum. Oralarda neler eksik ve neler yapılması gerekiyor, gözlemlemek istiyorum. Tabii ki orada ciddi bir deprem yaşandı. Hasar ortada. O insanları unutmamamız lazım. Hepimizin kalbi 6 Şubat’ta kaldı. O insanların normal hayata dönmeye çok ihtiyacı var. O yüzden bu teması çok önemsiyorum” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading