Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: 228 saat sonra bir kadın ve iki çocuk enkazdan çıkarıldı

Son dakika: 228 saat sonra bir kadın ve iki çocuk enkazdan çıkarıldı

Son dakika haberleri... Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen bölgeler arasında yer alan Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı'nın enkazından bir kadın ve iki çocuk depremin 228. saatinde sağ çıkarıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:27

Asrın felaketinde 10. güne girildi. Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kayıpları 35 bini aşarken enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Afet bölgesinde dondurucu soğuğa rağmen canla başla mücadele eden arama kurtarma ekipleri bir mucizeyi daha gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Haberi Görüntüle

ANNE VE İKİ ÇOCUĞU KURTARILDI

Oymak Sokak'ta depremde yıkılan Uğur Apartmanı'nın enkazında çalışma yapan arama kurtarma ekipleri, bir kadın ve iki çocuğa ulaştı. Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Oymak Sokak'taki Uğur Apartmanı'nın enkazından bir kadın ve iki çocuk depremin 228. saatinde sağ çıkarıldı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

228 SAAT SONRA BÜYÜK SEVİNÇ

228. saatte beton yığınlarının arasından çıkarılan ve isminin Ela olduğu öğrenilen anne ve iki çocuğu büyük sevinç yarattı. Ekipler, enkaz altından çıkardığı üç kişi ambulansa götürdü. Anne ve iki çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading