Yandex Metrica

'Soğan muhalefeti'nin sesi kesildi! Vatandaşı kandıran 7'li koalisyonun tiyatrosu son buldu

'Soğan muhalefeti'nin sesi kesildi! Vatandaşı kandıran 7'li koalisyonun tiyatrosu son buldu

Seçimler öncesi soğan fiyatları üzerinden provakasyona kalkışan 7'li koalisyonun oyunu son buldu. Soğan Mayıs ayına yüzde 50.8'le fiyatı en çok düşen sebze oldu. Tezgahlarda kuru soğanın fiyatı 8 TL'den alıcı buluyor.

Gündem

23.01.2024, 20:58

FETÖ, PKK ve 7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaoğlu seçimler öncesi soğan fiyatlarından medet ummuş ve algı operasyonlarının startını vermişti. Bakanlıktan yapılan açıklamalara kulak tıkayan Bay Kemal'in soğan oyunu son buldu.

Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

BAKAN KİRİŞÇİ AÇIKLAMIŞTI

Türkiye'nin soğan üretiminde net ihracatçı konumunda olduğunu açıklayan Tarım Bakanı Vahit Kirişçi, fahiş fiyat artışlarının üretimin azlığıyla alakalı bir sorun olmadığını defalarca belirtmiş ve fiyatların düşeceğini belirtmişti.

Muğla'da FETÖ operasyonu: Firari eski emniyet müdürü yakalandı Muğla'da FETÖ operasyonu: Firari eski emniyet müdürü yakalandı Haberi Görüntüle

FİYATLAR DİP YAPTI

Sebze fiyatlarında genel olarak ciddi düşüşler yaşanırken en çok düşüş gören soğanı, yüzde 23.4 ile sivri biber, yüzde 22.1 ile patlıcan, yüzde 21.8 ile yumurta, yüzde 11.8 ile domaetes yüzde 10.8 ile maydonoz izledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading