Yandex Metrica
SON DAKİKA
Siyasi isimlerden Özdemir Bayraktar'a veda mesajları

Siyasi isimlerden Özdemir Bayraktar'a veda mesajları

BAYKAR A.Ş.'nı Yönetim Kurulu Başkanı, SİHA'ların fikir babası Özdemir Bayraktar'ın bugün hayatını kaybetmesinin ardından taziye mesajları da peş peşe gelmeye başladı. 

Gündem

23.01.2024, 18:08

Türkiye'yi üzen haberin ardından siyaset dünyası başta olmak üzere önde gelen isimler taziye mesajları paylaştı.

BAYKAR A.Ş.'nı Yönetim Kurulu Başkanı, SİHA'ların fikir babası Özdemir Bayraktar'ın bugün hayatını kaybetmesinin ardından siyasilerden de taziye mesajları da peş peşe gelmeye başladı. 

Turgut Altınok seçim çalışmalarını değerlendirdi: Ankara 5 yıl daha Yavaş'ı... Haberi Görüntüle

'İNSANSIZ HAVA ARACI TEKNOLOJİSİNİN YÜKSELİŞİNDE KİLİT ROL ÜSTLENDİ'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BAYKAR Yönetim kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirtti ve Türk milletine başsağlığı diledi. MHP lideri Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında,  "Türkiye’mize yaptığı hizmetlerle milletimizin haklı takdir ve övgüsünü kazanan, milli ve yerli silah sanayinin gelişmesinde muazzam çabası olan, bu kapsamda öncü vasfıyla tanınan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özdemir Bayraktar’ın vefatından büyük bir üzüntü duydum. İnsansız hava aracı teknolojisinin yükselişinde kilit rol üstlenen, aynı şekilde milli teknoloji hamlesinde müstesna bir yeri bulunan Sayın Özdemir Bayraktar’a Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; muhterem ailesine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verildi.

Dünyanın en iyi üniversiteleri listesi 2024 | İlk 400'de olan... Haberi Görüntüle

'İNSANSIZ HAVA ARAŞLARIMIZIN FİKİR BABASI'

BAYKAR lideri Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar için taziye mesajı yayınlayanlardan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "İnsansız Hava Araçlarımızın fikir babası, Milli Teknoloji Hamlesinin öncü ismi Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Deniz ulaşımına fırtına engeli! Bursa-İstanbul vapur seferleri iptal edildi: BUDO... Haberi Görüntüle

'ÜLKEMİZE KATTIĞI DEĞER HER ZAMAN HATIRLANACAKTIR'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar için paylaştığı başsağlığı mesajında, "Milli teknoloji hamlelerimizin bugünkü seviyeye ulaşmasında önemli katkısı bulunan BAYKAR SAVUNMA Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Ülkemize kattığı değer her zaman hatırlanacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

2024 YDS-1 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? YDS-1 sonuçları ne zaman... Haberi Görüntüle

'DERİN ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİK'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Ülkemizi teknolojinin en üst ligine çıkarma hedefiyle ömrü boyunca büyük mücadeleler vermiş ağabeyimiz, BAYKAR SAVUNMA Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar’ın vefatını derin üzüntüyle öğrendik. Mekanı cennet, makamı âli olsun." ifadelerini paylaştı.

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

'ADI HEP YAŞAYACAK'

Türkiye'yi üzen acı haberi alan eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, mesajında "Adı hep yaşayacak. Allah gani gani rahmet eylesin. Kurduğu bu müessese attığı bu temeller Türkiye'ye çok daha büyük hizmetler yapacak." ifadelerine yer verdi.

21 Mart Erdoğan Kayseri mitingi saat kaçta başlayacak? AK Parti... Haberi Görüntüle

'MÜCADELESİ, GAYRETİ VE SEVDASIYLA BÜ ÜLKENİN HER BİR FERDİNE İLHAM OLDU'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, vefat haberini üzüntüyle öğrendiği Özdemir Bayraktar'a Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilediği mesajında, "Mücadelesi, gayreti ve memleket sevdasıyla bu ülkenin her bir ferdine ilham olmuş, tam bağımsızlık adına ömrünü vakfetmiş büyüğümüz Özdemir Bayraktar’ın vefatı hepimizi derinden üzdü. Merhuma Allah’tan rahmet, Bayraktar ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Birlikte başaracağız! Hamza Dağ: İzmir'in yerel yönetim anlamında hizmete ihtiyacı... Haberi Görüntüle

'ACIMIZ BÜYÜK AMA KATKILARI DA BÜYÜK'

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, üzüntüsünü "Bütün milletimize baş sağlığı diliyoruz. Acımız büyük ama katkıları da büyük. Ağabeyimiz, gerçekten çok çok taktir edilecek bir insan. Güzel sohbetlerimiz ilişkilerimiz oldu günler geçirdik. Projeleri beraber konuştuk. Allah mekanını cennet eylesin. Üretmek yapmak denen konularda kararlılık denen konularda gerçekten hiçbir engel tanımıyordu. Bir şeyin yapılamayacağı konusunu asla kabul etmeyen kararlılığı vurgulayan bu konuda bir Karadeniz inadını bütün varlığıyla sahaya koyan düşünen pratik zekalı bir büyüğümüz. Türk Savunma Sanayii'nde nelerin yapılabileceğini bir örneği gösterdi. Bu ideali aşıladı.." ifadeleriyle paylaştı.

Instagram çöktü mü? 2024 Instagram'a neden giremiyorum? Instagram hesabım kapatıldı... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİNDE BÜYÜK KATKILARI OLDU'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ise "Milli Teknoloji Hamlesine verdiği destekle, bu ülkeye bu Millete yetiştirdiği hayırlı evlatlarla, 21. yüzyılda Türkiye'nin güçlenmesinde büyük katkıları olan, Özdemir Bayraktar Ağabeyin vefatı bizleri ziyadesiyle üzdü. Rabbim, mekanını cennet, makamını âlî eylesin inşallah." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum Avcılar mitinginde konuştu: 'Metrolar bozuldu, otobüsler yandı yandı... Haberi Görüntüle

'YERLİ SAVUNMA SANAYİMİZE BÜYÜK KATKILAR SUNDU'

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ise, mesajında "Yerli savunma sanayimize büyük katkılar sunmuş kıymetli büyüğümüz Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar’ın vefatını derin üzüntüyle öğrendik. Kendisine Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading