Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Siyaset gündemini karıştıracak iddia: Mansur Yavaş'ı tasfiye ediyorlar

Siyaset gündemini karıştıracak iddia: Mansur Yavaş'ı tasfiye ediyorlar

Provokasyon ve algı operasyonlarıyla halkı kışkırtan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu seferde siyaset arenasını karıştıracak sözlerle gündemde… Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 6'lı masa partileriyle ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Özdağ, "Altılı masa artı bir yedisiyle bu konuda en ufak bir adım atmama hatta Mansur Yavaş'ı tasfiye etme hazırlıkları içerisinde" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:41

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 6'lı masanın Yavaş'ı aday göstermek istemediğini öne süren çarpıcı bir iddia öne sürdü. Özdağ, "Altılı masa artı bir yedisiyle bu konuda en ufak bir adım atmama hatta Mansur Yavaş'ı tasfiye etme hazırlıkları içerisinde" diyerek siyaset gündemini bir anda değiştirdi.

31 Mart yerel seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu? Oy kullanmama... Haberi Görüntüle

"KEMAL KILIÇDAROĞLU SAHTE ADAY"

Özdağ, Merzifon'da da partisinin ilçe başkanlığındaki toplantı sonrası ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret etti, daha sonra bir tesiste partililerle bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Özdağ, şunları kaydetti: "Kemal Kılıçdaroğlu, fake aday olarak, sahte aday olarak Erdoğan'ın tekrar kazanmasının önünü açmaya çalışıyor. Yüz binlerce yabancıya vatandaşlık veriliyor, seçimlerde oy kullanmak üzere. Bakıyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu 'Bizde bütün rakamlar var' diyor. Yalan söylüyor. Yalan söylüyorsun Kemal Bey. Sende bütün rakamlar yok."

MİT bu kez Kamışlı'da avladı: PKK'nın sözde sorumlularından Halil Tekin... Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ'I TASFİYE ETME HAZIRLIKLARI İÇERİSİNDE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini savunan Ümit Özdağ, "Fakat altılı masa artı bir yedisiyle bu konuda en ufak bir adım atmama hatta Mansur Yavaş'ı tasfiye etme hazırlıkları içerisinde." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading