Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sırrı Süreyya Önder'den Kılıçdaroğlu'nun 'HDP ile hiçbir pazarlık yapmadık' söylemine yalanlama

Sırrı Süreyya Önder'den Kılıçdaroğlu'nun 'HDP ile hiçbir pazarlık yapmadık' söylemine yalanlama

HDP’li Sırrı Süreyya Önder, Kemal Kılıçdaroğlu ile pazarlıklarını itiraf etti. Önder, ''Kılıçdaroğlu’nun taahhüt ettiği birtakım şeyler var. Arkadaşlarımızın cezaevinde boşuna yatıyor oluşunun altını kendisi çizdi. Bunları yerine getirmek zorunda.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Cumhurbaşklanlığı seçimleri ikinci tura kalırken Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na HDP ve Kandil kanadından destek açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Son açıklamanın sahibi HDP'li İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder.

Yeşil Sol Parti cephesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendilerine yönelik verdiği taahhütleri yeniden hatırlattı.

Londra tren istasyonunda Ramazan ayına özel: Hz. Muhammed'in hadisini yansıttılar Haberi Görüntüle

HDP'DEN YALANLAMA

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'HDP ile hiçbir pazarlık yapmadık' söylemini HDP yalanladı. İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cezaevinde tutuklu bulunan HDP'liler ile ilgili sözlerine dikkat çekti.

Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı! İmamoğlu'nu işaret etti: Tuncay Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

''VERİLEN SÖZLERİ YERİNE GETİRMEK ZORUNDA''

Kılıçdaroğlu için "Ağır bir sorumluluk aldı, bunları yerine getirmek zorunda" diyen Sırrı Süreyya Önder, CHP liderinin kendilerine yönelik verdiği taahhütleri yerine getirmek zorunda olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı;

"Kendisinin taahhüt ettiği birtakım şeyler var; örneğin bağımsız yargı. Bunu kendisi kamuoyu önünde defalarca deklare etti. Örneğin bizim arkadaşlarımızın cezaevinde boşuna yatıyor oluşunun ya da siyasi bir hınç alma duygusuyla yatıyor oluşunun altını kendisi çizdi. Dolayısıyla ağır bir sorumluluk aldı üzerine. Bunları yerine getirmek zorunda."

'Eyvah Bay Kemal geliyor' diyen Afrika ülkesi anketlere kandı: Şok... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile bir pazarlık yapmadığını, bunun "seçmenin kafasını karıştırmak için" ortaya atıldığını söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading