Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sırrı Sakık, Kılıçdaroğlu'nun kendisi için Babala'da söylediği sözlere yanıt verdi: Hesabını vereceksiniz!

Sırrı Sakık, Kılıçdaroğlu'nun kendisi için Babala'da söylediği sözlere yanıt verdi: Hesabını vereceksiniz!

Yeşil Sol Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecinde Babala'da kendisi için sarf ettiği sözlere cevap vererek, Kılıçdaroğlu'na iddiasını ispatlaması çağrıda bulundu.  Sakık, "Şimdi size düşen 'dürüst ve namuslu bir siyasi lider' olarak bana yönelik iftiralarınız ispatlamaktır." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Yeşil Sol Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, 28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanı seçimi ikinci turu öncesi kendisi hakkında 'derin devlet' ilişkisi iddiasında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap vererek sarf ettiği sözlerini ispatlamasını istedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta Allah'ın izni ile bunları emekli edeceğiz! Haberi Görüntüle

"HALKIN UMUDUNU BEKLEDİM"

Sırrıı Sakık, Twitter'dan iddialara ilişkin şu açıklamalarda bulundu: "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur seçimleri öncesinde şahsıma yönelik ağır ithamlarda bulundunuz. Ben sürecin hassasiyetinden ve halkın umudundan dolayı seçim sonucunu beklemeyi tercih ettim.

2024 Beşiktaş iftar çadırı kuruldu mu? Beşiktaş'ta iftar çadırı nerede... Haberi Görüntüle

"SÖZLERİNİZİ DÜZELTME NEZAKETİNDE BULUNMADINIZ"

İktidarı “onun diliyle” yeneceğim, milliyetçilere şirin gözükeceğim derken bize kalan sizin gerçeklikle alakası olmayan iftira diliniz oldu. Açık çağrımıza, onlarca yıllık parlamento mesaimize rağmen sözlerinizi düzeltme nezaketinizde bile bulunmadınız. Kemal Bey, bana yönelik özel savaş medyasının dilini kullanırken ben Ağrı köylerinde ikinci tur için seçim çalışmalarındaydım ve aynı süreçte bana verilen 5 yıl 10 ay ceza haberini de almıştım."

Kirli ittifakın açık kanıtı: PKK'nın elebaşı, CHP-DEM İttifakı’na methiyeler dizdi:... Haberi Görüntüle

"SİZ 1990'LI YILLARDA SSK'DA BÜROKRATKEN BİZİM HALKIMIZ KATLEDİLMİŞTİ"

Sakık sözlerini şöyle devam etti; "Şimdi sizin iddianıza birkaç not eklemek isterim. Evet ben derin devleti çok iyi bilirim, eski tanışırız. Siz 1990’lı yıllarda SSK bürokratıyken bizim köylerimiz yakılmış, arkadaşlarımız, halkımız katledilmişti. Asit kuyularında, toplu mezarlarda yakınlarımızı teşhis ediyorduk. Sizin hiçbir risk almadığınız yıllarda ben abimin kanını kaldırımdan silmeye çalışıyordum, DGM’de idamla yargılanıyordum.

2024 Konya Meram iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Konya Meram... Haberi Görüntüle

"HER TÜRLÜ KAYIT VARSA SUNMANIZI BEKLİYORUM"

Dilerim size “derinden” bilgiler getiren “dürüst ve namuslu bürokratlar” bu bilgileri de getirmiştir. Şimdi size düşen “dürüst ve namuslu bir siyasi lider” olarak bana yönelik iftiralarınız ispatlamaktır. İkinci tur öncesi muhattabınız ve rakibinize yaptığınız şu çağrıyı da iliştiriyorum. Sizden bu çirkin iddialarınızla ilgili video, kayıt, ses, belge veya her ne varsa sunmanızı bekliyorum. Aksi taktirde mahkemede müfteri olarak hesabını vereceksiniz."

Düğüm 2. sezon ne zaman? Düğüm dizisi bitti mi? Yeni... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ? 

Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Babala'da Sırrı Sakık'la ilgili kendisine sorulan bir soruya şu yanıtı verdi: "Sırrı Sakık bizi destekleyecekmiş. Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek, nasıl bir destek verecek bize? Biz devletin derinliklerinde nelerin döndüğünü, kimlerin kimlere hizmet ettiğini, kimlerin hangi gerekçelerle konuştuğunu gayet iyi biliriz.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading