Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sınırda yakalanan FETÖ'nün prensi suçunu itiraf etti: Hedefim oraya kaçmaktı

Sınırda yakalanan FETÖ'nün prensi suçunu itiraf etti: Hedefim oraya kaçmaktı

Eşiyle birlikte Edirne'den yasadışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan ancak jandarma tarafından sınırda yakalanan FETÖ'nün prensi gazeteci Mehmet Gündem'in ifadesi ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Edirne'den yasadışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 20 örgüt üyesi emniyet güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 20 örgüt üyesinden 10'u Yunanistan'a girmek isterken sınır polisi tarafından geri itildi. Şüphelilerin yakalanmasıyla terör örgütlerinin işbirliği de ortaya deşifre oldu. Aralarında 16'sı FETÖ üyesi, 2'si PKK, 1'i MLKP, 1'i de DHKP-C'li vardı. 2 FETÖ üyesinin arandığı birçoğunun da dosyasının istinaf da onama beklediği öğrenildi.

İstanbul açıklarında korkutan görüntü: Tehlike Sarayburnu’ndan Bakırköy’e kadar uzanıyor Haberi Görüntüle

KAÇIŞ PLANI SUYA DÜŞTÜ HAPSİ BOYLADI

Sınırda yakalananlar arasında FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen ile geçirdiği 11 günü kitaplaştıran gazeteci Mehmet Gündem ve eşi Mine Gündem de çıktı. Yurtdışına çıkış yasağı olan Mehmet Gündem'in Edirne'nin Enez İlçesinde gece pusu kuran Jandarma tarafından yakalandığı ortaya çıktı. FETÖ üyesi gazeteci Mehmet Gündem, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Atama kararları Resmi Gazete'de: O ilin Milli Eğitim Müdürü görevden... Haberi Görüntüle

SUNUÇUNU İTİRAF ETTİ: YUNANİSTAN'A GİDECEKTİK

Mehmet Gündem'in birlikte kaçmaya çalıştığı eşinin de Niğde'de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 23 Haziran'da gözaltına alındığı belirlendi. Mehmet Gündem emniyette verdiği ifadesinde şu ifadeleri kullandı; "Tutuklu yargılandığım süreç içerisinde ben ve ailem çok yıprandık. 23 Haziran tarihinde eşim hakkında soruşturma olduğundan gözaltı işlemi yapıldı. Onun hakkında soruşturma olduğunu öğrendik. Eşimin benim yaşadığım süreci kaldıramayacağını düşünerek böyle bir yol düşündüm. Yunanistan tarafına gidecektik. Sonrası için bir düşüncemiz yoktu" 

Dilberay filmi konusu ne? Dilberay oyuncu kadrosu ve konusu nedir?... Haberi Görüntüle

2017 YILINDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Mehmet Gündem, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de olduğu birçok siyasetçinin biyografisini kaleme almıştı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kapatılan Gazeteci ve Yazarlar Vakfı'nın yönetici, üye ve çalışanlarına yönelik soruşturması kapsamında, 1 Kasım 2017'de gözaltına alınmıştı.


Loading