Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sınır erketecisi Hasip Kaplan'dan Cumhurbaşkanı'na küstah tehdit! Saddam ve Kaddafi...

Sınır erketecisi Hasip Kaplan'dan Cumhurbaşkanı'na küstah tehdit! Saddam ve Kaddafi...

Türkiye'nin Suriye sınırında dürbünle verdiği eski bir pozu paylaşarak şova yapan eski HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a haddini aşan bir tehdit savurdu. Terör sevici Kaplan, sosyal medyadan Erdoğan'a yönelik olarak "Sonun Saddam ve Kaddafi'den daha kötü olacak" paylaşımında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:41

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik olası operasyonu gündemdeki sıcaklığını korurken, terör örgütünün savunucusu HDP'nin, şu sıralar Almanya'da kaçak olarak yaşayan  eski Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, durumdan vazife çıkararak şova başladı. 

2024 MANİSA-SELENDİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Selendi2de hangi... Haberi Görüntüle

KAÇAK HASİP'TEN UZAKTAN KAHRAMANLIK!

Suriye sınırında dün akşam saatlerinden bu yana devam eden hareketliliğin ardından sosyal medyada terör örgütü YPG/PKK lehine provokatif paylaşımlar yapan Kaplan, Türkiye'nin Suriye sınırında çekilmiş, dürbünlü bir pozunu sosyal medyadan "Biji (yaşasın) Kobani" ifadesiyle birlikte paylaşmıştı. Hızını alamayararak paylaşımlarına devam eden Kaplan sonrasında yaptığı bir paylaşımda haddini aşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık bir tehdit savurdu. 

2024 MANİSA-AHMETLİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Ahmetli'de hangi... Haberi Görüntüle

PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak paylaştığı Twitter mesajında "AKP Başkanı RTE'nin Sonu Saddam ve Kaddafi'den daha kötü olacak" ifadelerini kullandı. Çok sayıda sosyal meyda kullanıcası Kaplan'ın bu paylaşımına büyük tepki gösterirken, terör örgütünün "sosyal medya trolleri" ve sempatizanlarının ise Kaplan'a destek çıktığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading