Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Oğan seçim otobüsünün HDP'lilerin saldırısına uğradığını açıkladı

Sinan Oğan seçim otobüsünün HDP'lilerin saldırısına uğradığını açıkladı

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan Twitter'da yaptığı açıklamada seçim otobüslerinin Silvan'da HDP'liler tarafından saldırıya uğradığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:50

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüslerinin saldırıya uğradını açıkladı.

Beyoğlu Belediyesi hangi partide? Beyoğlu Belediye başkanı kimdir? Beyoğlu Belediye... Haberi Görüntüle

"TEPKİNİZİ HDP'YE GÖSTERİN"

Oğan'ın konu hakkındaki açıklamaları şöyle:

Bugün Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüsümüz Silvan’da HDP’liler tarafından saldırıya uğradı. Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık. Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti. Otobüsü Jandarma bölgesine çektik. Konvoy’da benim olduğumu zannedip saldırıldığını düşünüyoruz. Ortam gerilmesin diye aslında bu saldırıyı duyurmayacaktım. Ancak bir kısmı anonim ve trol hesaplardan bir kesim Erzurum’daki provokatif eylem üzerinden bizi yargılamaya çalışıyor ve akıllarınca “çekil baskısı yaratmak istiyorlar” Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri madem öyle hadi buyurun Kemal beyi desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın, bu saldırıyı da kınayın, bu saldırı sonrası tepkinizi sizi destekleyen HDP’ye de gösterin!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading