Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Oğan'dan seçim paylaşımı: Plana sadık kalanlar kazandı!

Sinan Oğan'dan seçim paylaşımı: Plana sadık kalanlar kazandı!

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı olan Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turun için Erdoğan'ı desteklediğini açıklamıştı. 28 Mayıs Pazar (bugün) yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında açıklanan resmi verilere göre Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıktı. Akabinde Oğan sosyal medya hesabından; 'Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir.' açıklamasında bulunan Oğan, 'Plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü  yapılan seçimde cumhurbaşkanlığı seçiminde adayların yüzde 50 ve üzeri oy almamasından ötürü seçim ikinci tura sarkmıştı. 28 Mayıs Pazar bugün yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na 2 milyon oy fark atarak kazandı. 

PLANA SADIK KALANLAR KAZANDI!

Sinan Oğan, seçimin bitmesiyle birlikte sosyal medya hesabından yazı paylaştı. Oğan'ın paylaştığı tweet şu şekilde; 

Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirmiş ve Türkiye'nin istikrarı yönünde oyunu kullamıştır. Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan'a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir..

Buradan PLANA SADIK KALan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Artık yeni bir dönem başlıyor, Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading