Yandex Metrica

Sinan Oğan'dan mazeret arayışına giren Kılıçdaroğlu'na: Senin başarın değil benim başarım

Sinan Oğan'dan mazeret arayışına giren Kılıçdaroğlu'na: Senin başarın değil benim başarım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında kullandığı "İlk kez katıldığı bir şeyde 1. turda kaybetti'' ifadelerine Sinan Oğan'dan cevap geldi. Oğan, ''Seçimlerin 2. tura kalmasını biz sağlamıştık. Çekilmiş olsaydım seçimler ikinci tura kalamıyordu.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 21:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez bir seçimde 1. turda kaybettiğini açıklayarak yenilgisine mazeret arayışına girdi.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimini de kaybeden Kılıçdaroğlu, Erdoğan hakkında "İlk kez katıldığı bir şeyde 1. turda kaybetti. Onun açısından da ciddi bir travma oldu. Bu zamana kadar hep 1. turda kazandı ama ilk kez kaybetti" dedi.

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

SENİN DEĞİL BENİM BAŞARIM

Genel Başkanlık koltuğunu bırakmamak için yenilgisini büyük bir başarı olarak gösteren Kılıçdaroğlu'na yanıt Sinan Oğan'dan geldi. 

İkinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

 "Afedersiniz ama Sayın Kılıçdaroğlu,seçimlerin 2. tura kalmasını biz sağlamıştık. Sizin taraftarlarınız seçimden önce Muharrem İnce'ye yaptıkları linci bana da yaptılar ve ben de eğer bu linç karşısında Sayın İnce gibi çekilmiş olsaydım seçimler ikinci tura kalamıyordu. İlk turda Sayın Erdoğan balkon konuşması yapmış olacaktı. Şimdi kalkıp seçimlerin ikinci tura bırakılmasını kendi başarınız olarak göstermeniz biraz tuhaf olmuş."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading