Yandex Metrica

Sinan Oğan'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler: Kaybederse istifa etsin!

Sinan Oğan'dan Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler: Kaybederse istifa etsin!

İkinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı alan Sinan Oğan seçimlere bir gün kala dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sina Oğan, Kılıçdaroğlu'nun referandum olarak tanımladığı seçimlere ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili "Madem bu seçim bir referandum o zaman seçim gecesi de, bu seçimi kaybedenlerin istifa etmesi gerekiyor” dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Sinan Oğan, 8'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Biz farklı tercihte bulunduk diye bize her türlü hakareti reva görenler bu ülkeye demokrasi getiremez. Bunların artık maskelerini düşürme vakti gelmiştir" sözleriyle tepki gösterdi.

23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Ankara'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN KAZANIRSA, KILIÇDAROĞLU İSTİFA EDECEK Mİ?"

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini sordu.

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri uçuşu Haberi Görüntüle

"KAYBEDERSE İSTİFA ETMELİ"

Sinan Oğan, "Madem bu seçim bir referandum, o zaman seçim gecesi de bu seçimi kaybedenlerin istifa etmesi gerekiyor. Sadece Kılıçdaroğlu değil, Millet İttifafı'nın her bir ferdinin, genel başkanının istifa etmesi gerekiyor. Madem referandum dediniz, hodri meydan o zaman" dedi.

İki küresel proje güç haritasını yeniden şekillendirecek: Türkiye'den dünyanın şah damarına hamle İki küresel proje güç haritasını yeniden şekillendirecek: Türkiye'den dünyanın şah... Haberi Görüntüle

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere katılan ve ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiğini açıklayan Sinan Oğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Antalya Kapalı Yol'da esnaflarla buluştu, ardından Kepez ilçesindeki gençlik ve kadın buluşmasına katıldı. Sinan Oğan, burada seçim sürecini değerlendirerek, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi. 

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

"BİZ OMURGALI İNSANLARIZ"

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu sonrası ve Cumhur İttifakı'na desteği sonrası bir kitle tarafından linç kampanyası başlatıldığını aktaran Oğan, "Bir kitle var ki; Allah muhafaza. Eşim, kızım, oğlum dahil linçlemede hakarette sınır tanımayanlar, en adi metotlarda bize saldırmaya başladılar. Ben o zaman anladım ki Allah bunların getireceği demokrasiden korusun ülkemizi. FETÖ'den çok iyi ders almışlar. FETÖ vari usullerle olmayan belgeleri oluşturmaya çalışmaktalar. Sayın Aliyev'i dahi bu işin içine katma küstahlığını göstermekten geri durmayanlar, bizim Sayın Cumhurbaşkanımızla pazarlık yaptığımız iftirasını atmaya kadar her türlü iftirada bulundular. Ancak çamur attılar izi kalmadı. Kalmaz. Biz doğru insanlarız, omurgalı insanlarız ve bugün görüyoruz ki doğru yoldayız inşallah" dedi.

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

"OĞLUM SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI"

Yapılan linç girişimlerinin eşinin psikolojisini bozduğunu ifade eden Oğan, "Eşimin bu süreçte en iyi siz anlarsınız. Psikolojisi bozuldu. O kadar çok küstahça hakaretlerde bulundular ki; 12 yaşındaki kızım cep telefonunu kapatmak zorunda kaldı. Bir yerlerden buluyorlar ve mesaj atıyorlar. 17 yaşında oğlum bütün sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldı. Nasıl bir küstahlık, nasıl bir aymazlık, alçaklık. Hakarette sınır tanımıyorlar. Beni eleştirebilirsiniz ancak küfür nedir, hakaret nedir, çocukları aileyi bu işin içine katmak nedir. O sebeple biz bir kez daha bu linç kültürünü gördükten sonra doğru karar vermişiz, doğru yerdeyiz" diye konuştu.

İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder görevinden istifa etti İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper... Haberi Görüntüle

"HODRİ MEYDAN O ZAMAN"

Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa konusunda soru yönelten Oğan, "Millet, parlamento seçimlerinde olduğu gibi çoğunluğu Cumhur İttifakı'na verip Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçtiğinde, bu referandumun sonucu Sayın Kılıçdaroğlu için bir kayıp ve istifa olacak mı? Madem bu seçim bir referandum o zaman seçim gecesi de, bu seçimi kaybedenlerin istifa etmesi gerekiyor. Sadece Kılıçdaroğlu değil, Millet İttifafı'nın her bir ferdinin, genel başkanının istifa etmesi gerekiyor. Madem referandum dediniz, hodri meydan o zaman" ifadelerini kullandı.

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli... Haberi Görüntüle

"HAFTALIK MİLLİYETÇİ BUNLAR"

Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci tur seçimi öncesi birden bire milliyetçi kesildiğini ileri sürerek, "Türkiye'de soykırım var diye suçlayan Canan Kaftancıoğlu, Göktürk bayrağının altında yürüyüş yapıyor. Neredeyse Başbuğ Canan diyecekler. Bunlara mevsimlik milliyetçi diyeceğim ama bir mevsim milliyetçi bile olamaz bunlar. Haftalık milliyetçi bunlar. Onun için bunların milliyetçilikleri de, programları gibi doğru değil. Gittikleri yol gibi doğru değil. Bunların Suriyeli sığınmacıları göndereceğiz tezi de doğru değil. Bütün hepsi Türk milliyetçilerinin oyunu almak içindir" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading