Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı muhalefet ve yandaşları çıldırdı: Sosyal medyadan linç manzaraları!

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıkladı muhalefet ve yandaşları çıldırdı: Sosyal medyadan linç manzaraları!

14 Mayıs seçimlerinde aldığı yüzde 5,17'lik oyla dikkatleri üzerine çeken ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, bugün yaptığı açıklamayla 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda Cumhur İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Muhalefet ve yandaşları ise bu açıklamayı duyar duymaz sosyal medyadan lince başladı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, merakla beklenen kararını duyurduğu konuşmasında "Seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum." dedi. Bu açıklamanın ardındna büyük bir hayal kırıklığı yaşayan muhalefet çevresinde Sinan Oğan'a karşı büyük bir öfke patlaması yaşandı. İkinci turda HDP'nin de desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu tarafında duracağını düşünen yandaşlar Sinan Oğan aleyhine paylaşımlarda bulundu. 

Fransızların top mermisi depremde kayboldu: Direniş günlerinin simgesiydi Haberi Görüntüle

"KİMİN BU GÜZEL VATANI SATANDAN YANA OLDUĞU BELLİ"

Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'!a verdiği desteğin ardından yaptığı paylaşımda "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs öncesi hiç dillendirmediği "vatan"dan bahsetmesi eleştirilere sebep oldu.

Son dakika... MSB: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı! Haberi Görüntüle

"SAVRULMA FENA"

Yandaş ve fondaş isimlerden Fatih Portakal ise paylaşımında ''İktidar karşıtı söylemlerden AKP’yi destekleme noktasina nasıl geldi? Bir Soylu’dan bir Kurtulmuş’tan bir Hulki Cevizoğlu’ndan ya da Mehmet Ali Çelebi’den ne farkı kaldı Sinan Oğan’in? Savrulma fena…'' ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hakkari mitingi ertelendi mi? AK Parti Hakkari mitingi... Haberi Görüntüle

"HALKIN UMUTLARINI SÖMÜRDÜ"

Hayal kırıklığı yaşayan isimlerden biri de CHP'li gazeteci Barış Yarkadaş... Yarkadaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Sinan Oğan seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldı. Halkın umutlarını sömürdüğü için tarihe geçecek… Kendisi için ‘mezar soyguncusu’ diyenlerle kol kola girerek tarihte hak ettiği yeri alacak…Şimdi daha çok çalışma ve @kilicdarogluk ‘nu cumhurbaşkanı yapma zamanıdır.'' ifadelerini kullandı. Yarkadaş ayrıca Sinan Oğan'ı takibi bıraktığını duyurdu.

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu: 50... Haberi Görüntüle

CEM YILMAZ KÜSTÜ

Sinan Oğan'ın kararını beğenmeyenlerden biri de Cem Yılmaz oldu. Karar karşısında daha önce desteklediğini duyurduğu Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ümidini kesen Yılmaz, paylaşımında ''Gün gelecek siyasetle ilgilenmemenin büyük bir erdem olduğu anlaşılacak ama yine 3 kişi 5 kişi tarafından. İyi akşamlar.'' ifadelerine yer verdi.

TOKAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tokat Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

"CEHENNEMİN KAPILARI"

Oğan’ın kararına CHP cephesinden bir tepki CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’dan geldi.

Salıcı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda  “Bugün daha net görüyoruz ki cehennemin kapılarını kapatmak sadece Kemal Kılıçdaroğlu ile mümkündür!” dedi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklinin yükü hafifleyecek Haberi Görüntüle

DİKEN DE OĞAN'I HEDEF ALDI

Kemal Kılıçdaroğlu destekçisi Diken, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklemeye başlaması üzerine hakaretlere başladı.

Oğan'ı hedef alan paylaşımda bulunan Diken, "Sinan Oğan'ın kararı Twitter'da: Cehenneme odun taşımayı seçti." ifadelerini kullandı.

2024 MANİSA-KÖPRÜBAŞI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Köprübaşı'nda hangi... Haberi Görüntüle

JAHREİN'DEN SOĞAN PAYLAŞIMI

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Twitch’te yayın yapan Jahrein, Sinan Oğan'a hakaret etti.

Sosyal medya hesabından 'SOĞAN' paylaşımı yaptı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu işçilerinin hakkına göz koydu! İBB bünyesinde çalışan... Haberi Görüntüle

AKADEMİSYENDEN TEHDİT

Koç Üniversitesi Akademisyeni Kemal Büyükyüksel, AK Partilileri tehdit etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Büyükyüksel, "Bırakın anlaşanı, bu iktidara göz kırpanı bile tarumar edeceğiz bundan sonra diyalog günleri bitiyor. Hak ettiğiniz muameleyi göreceksiniz" diyerek tehditler yağdırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading