Yandex Metrica

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 2 şüpheli daha hapsi boyladı

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 2 şüpheli daha hapsi boyladı

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında 2 zanlı daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

23.01.2024, 22:17

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Sinan Ateş, uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 13 şüpheli tutuklanmış, 4 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştı. 

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında Tolgahan D., üçüncü kez gözaltına alındı. Soruşturmada biri avukat 2 kişi daha gözaltına alındı. Hatırlanacağı gibi gözaltına alınan şüpheliler arasında yer alan A.A. ve Ç.Z önceki gün dün tutuklanmıştı.

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

2 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler T.D. ve E.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen şüpheliler, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade verdi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 2 zanlı tutuklandı.

Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 17 oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading