Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sinan Ateş cinayetinde flaş gelişme! İki kişi daha hapsi boyladı

Sinan Ateş cinayetinde flaş gelişme! İki kişi daha hapsi boyladı

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Türkiye'nin konuştuğu cinayetle ilgili gözaltına alınan iki kişi daha tutuklandı.

Gündem

23.01.2024, 22:17

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Sinan Ateş, uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 13 şüpheli tutuklanmış, 4 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler A.A. ve Ç.Z'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Trollere verilen talimat Whatsapp yazışmalarında! Mansur Yavaş'ın ekibi Turgut Altınoku... Haberi Görüntüle

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen ve soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe sorgulanan 2 zanlı tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading