Yandex Metrica

'Silindir' gibi geçti! 50 ilde dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var

'Silindir' gibi geçti! 50 ilde dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var

Organize suç örgütlerine yönelik 50 kentte düzenlenen 'silindir Operasyonu' kapsamında Elazığ'da ve Bingöl'de eş zamanlı operasyonlar yapıldı, 22 kişi daha gözaltına alındı. Kastamonu'da da "Silindir Operasyonu" kapsamında 14 şüpheli yakalandı.

Gündem

23.01.2024, 20:09

Elazığ ve Bingöl'de düzenlenen Silindir Operasyonu kapsamında 22 zanlı yakalandı.

Elazığ ve Bingöl'de polisin organize suç örgütlerine yönelik 'Silindir Operasyonu'nda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Organize suç örgütlerine yönelik 50 ilde gerçekleştirilen 'Silindir Operasyonu' kapsamında Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Elazığ ve Bingöl'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda suç işlemek amacıyla bir araya gelmiş, eylemsel birlikteliği, eylem çeşitliliği ve hiyerarşik yapısı olduğu belirlenen, yağma, nitelikli dolandırıcılık, tehdit, hakaret, kasten yaralama, suçu üstlenme, mala zarar verme suçları başta olmak üzere, son dönemde 39 olaya karışan, 22 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 4 pompalı tüfek, 3 tabanca, 7 bıçak, çok sayıda fişek, bir miktar nakit para ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Haberi Görüntüle

KASTAMONU'DA DA "SİLİNDİR OPERASYONU" KAPSAMINDA 14 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kastamonu'da, organize suç örgütlerine yönelik 50 ilde başlatılan "Silindir Operasyonu" kapsamında 14 şüpheli gözaltına alındı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde organize suç örgütlerine yönelik başlatılan Silindir Operasyonu kapsamında kent merkezinde 17 adrese eş zamanlı baskınlar yaptı.

7 ruhsatsız tabanca, 7 av tüfeği, 1425 tabanca fişeği, 9 şarjör, 37 av tüfeği fişeği, bıçak, 3 tarihi eser olduğu değerlendirilen obje, dedektör, 48 sentetik ecza hapı, 17,06 gram kenevir tohumuyla karışık esrar, 560 hap, 53 kutu macun ve çikolata ele geçirildi.

Gözaltına alınan 14 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading