Yandex Metrica
SON DAKİKA
SİHA'ya para yağdı: 4 adet Bayraktar için 20 milyon dolar topladılar

SİHA'ya para yağdı: 4 adet Bayraktar için 20 milyon dolar topladılar

Ukrayna'da Bayraktar alınması için kampanya başlatıldı. Ukraynalılar 3 günden kısa bir sürede 4 Bayraktar için 20 milyon dolar yardım toplamayı başardı.

Gündem

23.01.2024, 19:27

Ukraynalı sunucu Sergiy Prıtula’nın Hayır Vakfı, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine destek olmak amacıyla 4 adet Bayraktar TB2 SİHA’nın tedarik edilmesi için bağış kampanyası başlattı. Vakıf, kampanyanın ilk gününde 10.4 milyon dolar topladı. 3 günden kısa bir süre içerisinde 4 Bayraktar için 20 milyon dolar yardım toplandığı bildirildi. 

AFAD kira yardımı süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar sürecek?... Haberi Görüntüle

KISA SÜREDE 20 MİLYON DOLAR TOPLADILAR 

Ukraynalı sunucu Sergiy Prıtula’nın Hayır Vakfı, 22 Haziran saat 09.00’da Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine destek olmak amacıyla 4 Bayraktar TB2 SİHA’nın tedarik edilmesi için bağış kampanyası başlattığını duyurdu. 

Sergiy Prıtula yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Yaptık! Ukraynalılar 3 günden kısa sürede 4 Bayraktar için fon sağladı! 20 milyon dolar, 600 milyon UAH Milletimiz tek kelimeyle harika! Birleştiğimizde imkansız şeyleri başarabiliriz! Herkese teşekkürler!" ifadesini kullandı. 

Öte yandan Bayraktar TB2 satın alıp Kiev'e gönderme yolunda geçtiğimiz günlerde Litvanya'da düzenlenen kampanyada elde edilen başarı Ukrayna'ya ilham olmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading