Yandex Metrica

Shiba Inu (SHİB) yükselir mi? Bir Balina 37 milyon dolarlık Shiba Inu satın aldı!

Shiba Inu (SHİB) yükselir mi? Bir Balina 37 milyon dolarlık Shiba Inu satın aldı!

Kripto para yatırım izleme aracı WhaleAlert'e göre, bir kripto para balinası Shiba Inu'ya (SHIB) yükleniyor gibi görünüyor. Yatırımcı, yaklaşık 37 milyon dolara 850 milyardan fazla SHIB token aldı.

Gündem

24.02.2024, 11:50

SHİB tüm zamanların rekorundan yüzde 57 daha düşük seviyede ilerlemesine rağmen kripto para dünyasında balina diye tabir edilen büyük yatırımcıların akınına uğramaya devam ediyor.

Sadece bugün SHİBA INU (SHİB) fiyatı yaklaşık yüzde 12 düştü ve şu anda yazının yazıldığı sırada 0,000037 dolardan işlem görüyor. Mevcut fiyat, SHIB'nin Ekim ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000087 dolardan yüzde 57,1 daha düşük. 

Şaka tokeni en çok işlem yapılan kripto paralar arasında şu anda 13'üncü sırada yer alıyor ve yakın zamanda Avalanche (AVAX) tarafından yerinden edildi SHIB'nin piyasa değeri şu anda 20 milyar dolar civarında.

shiba yükselir mi

Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Göç İdaresi Başkanlığı iddiaları yalandı: 'Kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır' Haberi Görüntüle

BALİNA UZUN VADELİ YATIRIM PEŞİNDE Mİ?

SHIB yalnızca 2021 yılında yaklaşık yüzde 3 bin 148 yükseliş yakaladı. Öte yandan şaka tokenının sosyal medyada çok fazla destekçisi var ve bu destekçiler tokenin değerinin mevcut fiyattan daha yüksek olması gerektiğini savunuyor. Kripto para balinası da bu nedenle yüklü miktardan alım yapmış olabilir.

Öte yandan son ölçümler, Shiba Inu topluluğunun pazara giren yatırımcıların sayısı kadar büyüdüğünü de gösteriyor. Son zamanlarda keskin bir düşüş yaşadıktan sonra, SHIB sahiplerinin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve bir süredir beklenen 1 milyon rakamını aştı. Ancak bu rakamın büyük çoğunluğunu küçük yatırımcılar oluşturuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading