Yandex Metrica

Sezen Aksu oyunu kullandı mührü bırakmayı unuttu

Sezen Aksu oyunu kullandı mührü bırakmayı unuttu

Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için oyunu Beykoz'da kullanan Sezen Aksu, mührü bırakmayı unuttu. Sezen Aksu, mühürle sınıftan çıkmaya hazırlanırken, görevlinin uyarısıyla mührü teslim etti.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Beykoz'da bulunan Sedat Simavi Ortaokulu'nda 1275 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra mührü elinde unuttan Sezen Aksu, görevlinin uyarısıyla teslim etti.

200 metre derinlikteki Asos bölgesine hava harekatı: Çok sayıda terörist öldürüldü 200 metre derinlikteki Asos bölgesine hava harekatı: Çok sayıda terörist... Haberi Görüntüle

KİMLİĞİNİ UNUTTU

"Hiçbir söylemeyeceğim " diyerek oy kullandığı sınıftan çıkan Sezen Aksu, kimliğini ve seçmen kağıdını almayı unuttu. Bu sırada bir görevli sınıftan çıktığı sırada Aksu'ya kimliğini ve seçmen kağıdını teslim etti. Sanatçı oy kullanmak için okula gelen hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

''BİR KONSER YAPARIZ ARTIK''

Okul kapısında Sezen Aksu ile karşılaşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Yıldırım ise, “Yol kesildi efendim “diyerek Aksu'yu selamladı. Sezen Aksu, belediye başkanına "Sizden geliyor mesajlar değil mi ?" dedi.

Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı 7/24 tarıyor Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı... Haberi Görüntüle

''ARTIK SAHNEYE ÇIKMIYORUM''

Belediye başkanı Aydın’ın "Bir konser yaparız artık" isteğine ise, sanatçı “Ben sahneye çıkmıyorum artık" yanıtını verdi. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi: Yine algı, yine kandırmaca, yine yalan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi:... Haberi Görüntüle

ATA DEMİRER BOZCADA'DA OYUNU KULLANDI

Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylama için Çanakkale'de de oy verme işlemleri, saat 08.00'de başladı. Bozcaada ilçesinde 2 bin 691 seçmen için 8 sandık kuruldu. Komedyen Ata Demirer de Bozcaada ilçesi Halk Eğitim Salonu'nda 1004 numaralı sandıkta oy kullandı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading