Yandex Metrica

Seyyar sandıklarlar vatandaşın ayağına gitti

Seyyar sandıklarlar vatandaşın ayağına gitti

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde oy kullanmak için vatandaşlar sandığa akın etti. Sandığa gidemeyen ve seyyar sandık talep eden yaşlı ve hastalar için seyyar sandık uygulaması yürürlükte.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. Oy verme işlemleri saat 17.00'de sona erecek. 

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları kimler? Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024 | Galatasaray başkan adayları... Haberi Görüntüle

SEYYAR SANDIK UYGULAMASI DEVREDE

Adıyaman'da bin 452 sandıkta 399 bin 703 seçmen sandığa gidecek. Sandığa gidemeyen ve seyyar sandık talep eden yaşlı ve hastalar için seyyar sandık uygulaması yürürlüğe kondu.

Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS geçiş ücretleri kaç TL? Bayramda HGS ücretsiz mi? HGS geçişleri ücretli mi? 2024 HGS... Haberi Görüntüle

16 VATANDAŞ TALEP ETTİ

Adıyaman'da seyyar sandık talep eden 16 kişi için seyyar sandık taşındı. O kullananlar arasında ilk kez oy kullanan Sümeyye Şahin ile Osman ve Dilber Erdil çifti oldu.

Yargıtay 20'nci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek! Yargıtay 20'nci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

''İLK OYUMU KULLANIYORUM''

İlk oyunu kullan 18 yaşındaki Sümeyye Şahin, “Oy kullanmaya gidemediğim için sabahın erken saatlerinde ekiplerimiz sandığı getirdi. Teşekkür ediyorum. İlk oyumu kullanıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading