Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seri katilin bir cinayeti daha ortaya çıktı! Aynı gece katletmiş

Seri katilin bir cinayeti daha ortaya çıktı! Aynı gece katletmiş

Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp, Fatih'te de 2'si polis 4 kişiyi yaralayan zanlı Güven Güler'in, aynı gece arkadaşı Cemal M'yi de öldürdüğü ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:50

İstanbul'un Başakşehi ilçesinde 2 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan ardından Fatih'te iki polisi vuran, saklandığı viyadük altında yakalanan Güven Güler'in bir cinayeti daha ortaya çıktı.

Elektrikli İtalyan Fiat Topolino Türkiye piyasasın! İşte şirin Topolino'nun satış... Haberi Görüntüle

ARKADAŞINI EVİNDE ÖLDÜRMÜŞ

Zanlının 19 Eylül 2022 tarihinde saat 03.00 sıralarında arkadaşı Ergül Maden'i öldürdükten sonra, yanına 17 yaşındaki A.A.'yı alarak bu kez Küçükçekmece'de bulunan Celal M. adlı arkadaşına gittiği tespit edildi. Şüphelinin aralarında çıkan tartışma sonucu Celal M.'yi de tabancayla vurarak öldürdüğü belirlendi. Maktul yakınları tarafındanevinde ölü bulununca gerçek ortaya çıktı.

Irak’ın kuzeyine terör operasyonu! Çok sayıda PKK'lı öldürüldü Haberi Görüntüle

SAKLANMA İSTEĞİ REDDEDİLİNCE DEHŞET SAÇTI

Polis soruşturmasında şüphelinin daha sonra amcasının evine giderek saklanmaya çalıştığı ancak tepki görünce bu kez yengesi Güllü Güler'i öldürdüğü, ardından aynı binada oturan eniştesi Adem Tepe ve eşi Sevim Tepe'yi vurarak yaraladığı belirlendi. Şüphelilerin sorgusuna Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliğinde devam ediliyor.


Loading