banner2

Sera Kadıgil'den skandal sözler! Müslümanlara hakaret etti

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili ve partinin sözcüsü Sera Kadıgil, ''Hala siyasal İslamcı olduğunu bir grup yobaza ispatlamak için bu sözleşmeden çıktı.'' diyerek müslümanlara hakkında skandal ifadeler kullandı.

Gündem 14.06.2022, 19:12 14.06.2022, 19:54
Abone ol
Sera Kadıgil'den skandal sözler! Müslümanlara hakaret etti

Türkiye İşçi Partisi Sözcüsu Av. Sera Kadıgil, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline ilişkin olarak açılan davanın duruşmasında Müslümanlara 'yobaz' diyerek hakaret etti.

AK PARTİ SEÇMENİ HAKKINDA SKANDAL SÖZLER

Hakimlere görüş bildiren Kadıgil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı AK Parti seçmenleri için ''hala siyasal İslamcı olduğunu bir grup yobaza ispatlamak için bu sözleşmeden çıktı.'' ifadelerini kullandı.

HADDİNİ BİLMEDEN SEÇMENİ AŞAĞILAMAYA KALKTI

Sera Kadıgil, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline ilişkin olarak açılan davanın duruşmasında ''Yüzde 51 ile zar zor seçilmiş tek bir insanın lafıyla bir düzenleme yapılamaz.'' ifadelerinizde kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!