Yandex Metrica

Sera Kadıgil'den skandal sözler! Müslümanlara hakaret etti

Sera Kadıgil'den skandal sözler! Müslümanlara hakaret etti

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili ve partinin sözcüsü Sera Kadıgil, ''Hala siyasal İslamcı olduğunu bir grup yobaza ispatlamak için bu sözleşmeden çıktı.'' diyerek müslümanlara hakkında skandal ifadeler kullandı.

Gündem

27.03.2024, 06:19

Türkiye İşçi Partisi Sözcüsu Av. Sera Kadıgil, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline ilişkin olarak açılan davanın duruşmasında Müslümanlara 'yobaz' diyerek hakaret etti.

Yerel seçimlerin ardından ilk kabine toplandı! Gündemde hangi konular var? Yerel seçimlerin ardından ilk kabine toplandı! Gündemde hangi konular var? Haberi Görüntüle

AK PARTİ SEÇMENİ HAKKINDA SKANDAL SÖZLER

Hakimlere görüş bildiren Kadıgil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı AK Parti seçmenleri için ''hala siyasal İslamcı olduğunu bir grup yobaza ispatlamak için bu sözleşmeden çıktı.'' ifadelerini kullandı.

2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban Bayramı tarihi 2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban... Haberi Görüntüle

HADDİNİ BİLMEDEN SEÇMENİ AŞAĞILAMAYA KALKTI

Sera Kadıgil, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline ilişkin olarak açılan davanın duruşmasında ''Yüzde 51 ile zar zor seçilmiş tek bir insanın lafıyla bir düzenleme yapılamaz.'' ifadelerinizde kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading