Yandex Metrica

Selçuk Bayraktar paylaştı! Kızılelma bir testi daha başarıyla geçti!

Bayraktar Kızılelma başarıdan başarıya uçuyor. Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar "Bayraktar KIZILELMA, orta irtifada bir testini daha başarıyla tamamladı." dedi.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında ilk uçuşunu yapan Bayraktar KIZILELMA test uçuşlarını sürdürüyor. Uçuşlarında yeni rekorlar kıran Bayraktar KIZILELMA yeni bir test uçuşunu daha başarıyla tamamladı. 

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından heyecan uyandıran bir paylaşım daha yaparak "Bayraktar KIZILELMA, orta irtifada bir testini daha başarıyla tamamladı." dedi.

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili... Haberi Görüntüle

TCG ANADOLU'DAN İLK UÇUŞ 2025'TE

Bayraktar Kızılelma ve Bayraktar TB3 SİHA, dünyanın ilk SİHA gemisi olacak TCG Anadolu'nun 10 Nisan'da gerçekleştirilen envantere kabul töreninde uçuş güvertesinde yerini aldı. Törende üretilen ikinci prototipi sergilenen Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı'nın 2025 yılında TCG Anadolu gemisinden uçuş testlerine başlaması hedefleniyor. TCG Anadolu Gemisi, Bayraktar Kızılelma ve Bayraktar TB3 SİHA, 17 Nisan'da İstanbul Sarayburnu Limanı'nda vatandaşların ziyaretine açıldı. Bu kapsamda on binlerce vatandaş, Bayraktar Kızılelma ve Bayraktar TB3 SİHA'nın uçuş güvertesinde yer aldığı TCG Anadolu gemisini ziyaret etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading