Yandex Metrica
SON DAKİKA

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği sözü tuttu

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Mimar Sinan KYK Erkek Öğrenci Yurdu'na giderek öğrencilerle iftar yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 gün önce burada düzenlenen iftar programında gençlerle iftar yapmıştı. Öğrencilerin, "Biz burada Selçuk Bayraktar'ı da ağırlamak istiyoruz' demesinin ardından Erdoğan Bayraktar'ı arayarak bayram sonuna kadar gelme sözü almıştı.

Gündem

19.03.2024, 00:01

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sözünde durdu ve iftar için Mimar Sinan KYK Erkek Öğrenci Yurdu'na geldi.

21-22 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da kar tatili oldu... Haberi Görüntüle

BAYRAKTAR: MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİNİ KONUŞTUK

Twitter hesabından o anların videosunu paylaşan Bayraktar, "Genç kardeşlerimin daveti üzerine iftar programında bir araya geldik, Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğumuzu konuştuk." dedi.

Kış lastiği takmama cezası ne kadar, kaç TL 2024? Kış... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: BAYRAMA KADAR GELME SÖZÜNÜ VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Nisan'da Maltepe'de Mimar Sinan Yurduna giderek öğrencilerle iftar yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerin 'Biz burada Selçuk Bayraktar'ı da ağırlamak istiyoruz' demesinin ardından telefonla Bayraktar'ı armış söz almış, Selçuk Bayraktar'a "Burada 4 bin öğrenci var. TEKNOFEST gençliği dediler ki bir de biz Selçuk ağabeyimizi aramızda görmek isteriz" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan telefon görüşmesi devam ederken öğrencilere haberi duyurarak, "Bayrama kadar gelme sözünü verdi" ifadlerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading