Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sel mağdurundan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Ülkesini seven bu zamanda siyaset yapmaz

Sel mağdurundan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Ülkesini seven bu zamanda siyaset yapmaz

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yürütülen çalışmaları gördükten sonra 'Aileden CHP'liyim, ben böyle çalışma görmedim, artık AK Partiliyim' sözleriyle tanınan sel mağduru Nurten Özçelik, 'Ülkesini seven bu zamanda siyaset yapmaz' şeklinde konuştu.

Gündem

23.01.2024, 17:51

Sel afetinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yürütülen çalışmaları gördükten sonra "Aileden CHP'liyim, ben böyle çalışma görmedim, artık AK Partiliyim" şeklindeki konuşmasıyla Türkiye'nin gündemine oturan selzede Nurten Özçelik,  ülkemizde büyük felaket yaşandığını belirterek, "Cumhurbaşkanımızı görüyorum, didiniyor. Bakanlar burada. Kızılay çok güzel çalışıyor. Eve giremiyorum, kapımın önünde yemeğimi veriyor. Şu anki belediye başkanı da AK Partili çok güzel işer yaptı ve koşturdu. İnşallah hep birlikte güçlü devletimizle birlikte bugünleri de atlatacağız" ifadesinde bulundu.

2024 MANİSA-SOMA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Soma'da hangi... Haberi Görüntüle

'DEVLET İLK GÜNDEN İTİBAREN YANIMIZDAYDI'

Özçelik, "Buradaki bayanlar çok çalışkandır, iki domates ekse parasını çıkarır ama büyük bir felaket yaşandı. Devlet milletle birlikte oldu. Çalışmalar harika. 'Biz buralar bitti' dedik ama devlet ilk günden itibaren yanımızdaydı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sabah, öğle ve akşam geldi. Bayanlar etek istedi, onu dahi aldı" ifadesiyle devlete olan memnuniyetini dile getirdi. 

sel mağduru

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattında intihar mı oldu? Mecidiyeköy metro durağında... Haberi Görüntüle

'KEMAL KILIÇDAROĞLU ÇIKINCA TELEVİZYONU KAPATIYORUM'

Selzede Özçelik, "Bundan sonra AK Parti'den başka partiye oy vermem. CHP'liyim, Kemal Kılıçdaroğlu televizyona çıkınca televizyonu kapatıyorum. Lütfen rica ediyorum, hiç kimse bu felaketler yüzünden siyaset yapmasın. Devler layıkıyla görevini yerine getiriyor. Allah devlete zeval vermesin. Ülkesini seven insan şu durumda siyaset yapmaz. Cumhurbaşkanımızı görüyorum, didiniyor, inşallah söylediklerini yerine getirmesini ve buradaki selden etkilenen küçük esnafın banka kredi borçlarının silinmesini rica ediyorum" diyerek Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading