Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sel felaketinde Ezine çayının taşma anları! Köprü kağıt gibi yıkıldı

Sel felaketinde Ezine çayının taşma anları! Köprü kağıt gibi yıkıldı

Batı Karadeniz'e yaşana sel felaketinin ardından can kaybı artarken Ezine Çayı üzerinde sürüklenen tomrukların köprüyü kağıt gibi yıktığı görüntüler ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 17:48

Batı Karadeniz'de etkili olan yağışlar, sel felaketini de beraberinde getirdi. Selden etkilenen Kastamonu'da 34, Sinop'ta da 6 vatandaş hayatını kaybetti. Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Akörensöküler köyünde, 4 gün önce selin evini yıkması sonucu sulara kapılarak, kaybolan Arife Ünal'ın cansız bedeni bulundu. Böylece kayıp sayısı 41'e ulaştı.

Maskenizi takın! Prof. Dr. Orhan Şen tek tek uyardı: Kuzey... Haberi Görüntüle

KAĞIT GİBİ YIKILDI

Sel falekatainin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Görüntülerle çayın üzerini kaplayan tomrukların hızla sürüklendiği görülüyor. Ve bir yandan suyun şiddeti bir yandan da tonlarca ağırlıktaki tomrukların ayaklarına dayanmasıyla çayın üzerindeki köprü yıkılıyor.

İŞTE KÖPRÜNÜN YIKILDIĞI O ANIN GÖRÜNTÜSÜ

Çocuklar gibi şen! Hilmi Türkmen'den Üsküdar Çocuk Köyü paylaşımı Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR SAĞA SOLA KAÇTI

Köprünün altındaki boşluğun kapanmasıyla birlikte çayın taştığı ve sel suyunun cadde ve sokakları içine aldığı görüldü. Bu arada selin geldiğini fark eden caddelerdeki vatandaşların sağa sola panik içinde kaçtığı görüntüye yansıdı.

CHP ve İYİ Parti arasında 'adayını çek' kavgası yeniden alevlendi!... Haberi Görüntüle

"ALLAH'IM SEN BİZİ KORU"

Görüntüyü çeken vatandaşın ve yanındakilerin "Götürdü köprüyü, kaçın, koşun, bu ne böyle, Allah'ım sen bizi koru" şeklindeki feryatları da yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading