Yandex Metrica

Şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan, yine ağzını bozdu! Bu kez sosyal medyada hakaret etti

Şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan, yine ağzını bozdu! Bu kez sosyal medyada hakaret etti

Geçtiğimiz yıl şehit yakınına ettiği küfürle tepkileri üzerine çeken İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bu kez de sosyal medya hesabında kendisini eleştiren bir vatandaşa hakaret etti. Lütfü Türkkan, gönderisinin altına yorum yapan bir vatandaşa "Yavşak" trol dediği bir başka vatandaşa ise "Süzme" dedi.

Gündem

29.01.2024, 10:20

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz yıl Bingöl ziyaretinde partililerle bir araya geldiği esnada bir vatandaşın tepkisiyle karşılaşmıştı. Korumalar ve polis şahsı bölgeden uzaklaştırmaya çalışmıştı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da tepki gösteren vatandaşın yanına gidip boynuna sarılarak sakinleştirmeye çalışmıştı.

Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 13 Nisan Cumartesi? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

ŞEHİT YAKININA KÜFRETMİŞTİ

Şehit yakını olduğunu iddia eden Tahir Kümran isimli vatandaş, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu iddia edince olanlar olmuştu. Lütfü Türkkan, şehit yakını olduğunu iddia eden vatandaşa küfretmişti.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, bu kez sosyal medyada ağzını bozdu. Türkkan, sosyal medya hesabında seçim çalışmalarını paylaştığı bir gönderiye yorum yapan vatandaşa hakaret etti.

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

ÖNCE YAVŞAK SONRA SÜZME

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde, yeniden Kocaeli'nden Milletvekili adayı gösterilen Lütfü Türkkan, gönderisinin altına yorum yapan bir vatandaşa "Yavşak" trol dediği bir başka vatandaşa ise "Süzme" dedi.

Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak mı? Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak... Haberi Görüntüle

PAYLAŞIMI KALDIRDI

Lütfü Türkkan'ın vatandaşa hakaret etmesi sosyal medyada büyük çekti. Lütfü Türkkan, bir süre sonra hem vatandaşların yorumunu hem de kendi yorumunu kaldırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading