Yandex Metrica

Şehit polisin son sözleri ortaya çıktı: Terör saldırısı var acil destek yollayın

Mersin'de polis evine düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen kahraman polis memuru Sedat Gezer'in telsiz konuşması ortaya çıktı. Teröristlere karşılık verdikten sonra hemen telsize sarılan şehit polis memuru Sedat Gezer, ''Terör saldırısı var. Acil destek yollayın'' dedikten sonra kendini dışarı attı ve hainlerden birini vurdu.

Gündem

13.03.2024, 11:51

Mersin'de polisevine düzenlenen hain terör saldırısı sonrası polis memuru Sedat Gezer, şehit oldu. İki PKK'lı kadın ise kendini patlattı. Telsiz anansu çekip destek isteyen Sedat Gezer, yaralı olmasına rağmen teröristleri püskürtmeyi başardı ve büyük bir katliamı önledi. Nöbet kulübesindeyken ilk ateşte yaralanan Sedat Gezer'in telsiz konuşmaları ortaya çıktı.

Kırşehir bayram namazı 2024! Kırşehir'de bayram namazı saat kaçta kılınacak? Kırşehir bayram namazı 2024! Kırşehir'de bayram namazı saat kaçta kılınacak? Haberi Görüntüle

''TERÖR SALDIRISI VAR ACİL DESTEK YOLLAYIN''

Teröristlere karşılık verdikten sonra hemen telsize sarılan şehit polis memuru Sedat Gezer, ''Terör saldırısı var. Acil destek yollayın'' dedikten sonra kendini dışarı attı. Telsizde anons geçerken “Yaralandım” bile demeyen Sedat Gezer, yola uzanıp bir ağacı kendine siper ederek teröristlere karşılık verdi.

Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi Teröre BOZDOĞAN darbesi! 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha... Haberi Görüntüle

HAİNLERDEN BİRİNİ VURDU

Otomatik tüfeklerle kendisine kurşun yağdırmalarına rağmen teröristlerin bina içine girmelerine engel olmayı başaran Sedat Gezer, hainlerden birini de vurdu. Şehit polis memuru Sedat Gezer son kurşununa kadar çatıştı.

Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı hangi filmde oynadı? "Sarhoş" filmi... Haberi Görüntüle

BÜYÜK BİR KATLİAMI ENGELLEDİ

Bu sırada telsiz anonsu ile silah seslerini duyan bekçi ve polisler olay yerine gelip çatışmaya dahil oldu. Gezer’in sergilediği kahramanlık sayesinde polisevine giremeyen teröristler kaçmayı da başaramayınca üzerlerindeki bombaları patlattı. Gezer kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit düştü. Kahraman polis, o esnada binada olan polis memurları ve sivillerin hayatını kurtardı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading