Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şehit fotoğrafını 'barışamadık' notuyla paylaşan CHP'li Erdoğdu: Kürt sorunu için söyledim

Şehit fotoğrafını 'barışamadık' notuyla paylaşan CHP'li Erdoğdu: Kürt sorunu için söyledim

Şırnak'ın terör örgütü PKK tarafından düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Er Tarık Tarcan için sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun sözleri büyük tepki topladı. Tarcan'ı katleden PKK'yı işaret ederek 'Barışamadık' diyen Erdoğdu, sözlerini 'Kürt sorunu' için söylediğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 18:45

Geçtiğimiz akşam, Şırnak'ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK mensupları tarafından hudut karakoluna gerçekleştirilen havan saldırısında Piyade Er Tarık Tarcan şehit oldu.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Tarcan'ın şehadet haberinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Barışamadık. Yaşatamadık" ifadelerini kullandı.

Tarcan'ı katleden PKK'yı işaret ederek 'Barışamadık' diyen Erdoğdu, büyük tepki toplayan sözlerine ilişkin açıklamada bulundu.

DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! 8 ilde 24 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

"KÜRT SORUNU İÇİN SÖYLEDİM"

Erdoğdu, paylaşımındaki 'Barışamadık' ifadesini Kürt sorunu için söylediğini belirterek, Oda Tv'ye yaptığı açıklamasında, "Kürt sorununun tek çözümü, TBMM çatısı altında ve ulusal birlik içerisinde demokratik bir şekilde ele alınmasıdır. Benim söylediğim budur. Vatan evlatlarının hayatını kaybetmesi canımı yakıyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading