Yandex Metrica

Şehit Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyeti yerine getirildi! LÖSEV'e bağış yağdı

Şehit Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyeti yerine getirildi! LÖSEV'e bağış yağdı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör saldırısında ağır yaralanan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş kaldırılıdığı hastanede şehit olmuştu. Ataş'ın, "bir lösemili kız çocuğuna bakın" vasiyeti Elazığ Valiliği tarafından gerçekleştirildi.

Gündem

23.01.2024, 19:55

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Elazığlı Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın, ölmeden bir süre önce çekilen ve arkadaşlarına vasiyette bulunduğu, “Eğer ölürsem biriniz veya kendi aranızda anlaşın bir şekilde, bir lösemili kız çocuğuna bakın. Bütün masraflarını karşılayın. Okulunu falan her şeyini karşılayın” sözleri, izleyenleri duygulandırmış ve LÖSEV’e bağış yağmıştı.

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

'SİZİ BİRLİKTE YAŞATACAĞIZ'

LÖSEV de Ataş’ın vasiyetiyle ilan vererek, "Vatan için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine yükselirken lösemili çocuklarımızı kalbinde taşıyan Mehmetçiğimiz Yusuf Ataş'ın vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur." ifadelerini kullandı. İlanda ayrıca şehit Ataş ile lösemili bir çocuğun fotoğrafına yer verilerek, "Sizi birlikte yaşatacağız." yazıldı.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Haberi Görüntüle

LÖSEMİ TEDAVİSİ GÖREN ELİF'İN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Elazığ Valiliği’nin sosyal medya hesabından da paylaşım yapılarak, lösemi tedavisi gören 6 yaşındaki Elif’in ailesiyle şehit Yusuf Ataş’ın ailesinin bir araya getirildiğini ve Elif’in bütün ihtiyaçlarının karşılanacağı duyuruldu.

Yapılan paylaşımda, “Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde Şehit düşen Kahraman Hemşehrimiz P. Asb. Çvş. Yusuf ATAŞ’ın vasiyeti yerine getirildi. Valimiz Ömer Toraman, şehidimizin ailesi ve ilimizde lösemi tedavisi gören Elif’in ailesi ile bir araya geldi. Şehidimizin vasiyeti doğrultusunda 6 yaşındaki lösemi hastası Elif kızımızın ihtiyaçları karşılanacaktır. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet, hastalarımıza şifa diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading