Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sedef Kabaş'ın ters kelepçe tiyatrosu! Videodaki detay algı oyununu bozdu

Sedef Kabaş'ın ters kelepçe tiyatrosu! Videodaki detay algı oyununu bozdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Sedef Kabaş, ucuz bir tiyatroya kalkıştı. Gazeteciler çekim yaptığı esnada Sedef Kabaş'ın elini arkasından bağlayarak ters kelepçe vurulmuş gibi mağduriyet algısı yaratma çalıştığı dikkatlerden kaçmadı.

Gündem

23.01.2024, 18:41

TELE 1 ekranlarında yaptığı konuşmada "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş, adliyeye gönderildi. 

MİT bu kez Kamışlı'da avladı: PKK'nın sözde sorumlularından Halil Tekin... Haberi Görüntüle

'TERS KELEPÇE' ALGISI

Sedef Kabaş'ın adliyeye sevk edildiği görüntülerde bir detay dikkatlerden kaçmadı. Ucuz bir oyuna kalkışan Sedef Kabaş, 'ters kelepçe' vurulmuş algısı yaratmaya çalıştı ancak videodaki detay bütün çirkiniği gözler önüne serdi.

B ehliyetinde yeni dönem! B sınıfı ehliyet 125 cc motor... Haberi Görüntüle

ELİNDE KELEPÇE OLMADIĞI GÖRÜLDÜ

Videoda arabadan inerken Sedef Kabaş'ın elinde kelepçe olmadığı görüldü. Gazeteciler çekim yaptığı esnada Sedef Kabaş'ın elini arkasından bağlayarak ters kelepçe vurulmuş gibi mağduriyet algısı yaratma çalıştığı dikkatlerden kaçmadı.

Katliam gibi kaza! Otobüs durağına otomobil girdi! En az 4... Haberi Görüntüle

İLK KEZ KONUŞTU

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Sedef Kabaş, gazetecilerin "Bir açıklama yapacak mısınız?" sorusuna "Daha sonra yapacağım" yanıtını verdi.

Sedef Aktaş, “Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur.” ifadelerine yer vermişti.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading