Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sedat Peker milletvekili adayı mı? Mafya eskisinin üçüncü ulağından çarpıcı iddia

Sedat Peker milletvekili adayı mı? Mafya eskisinin üçüncü ulağından çarpıcı iddia

Sedat Peker hakkındaki haberleri Erk Acarer ve Yılmaz Özdil'in ardından kamuoyuna ulaştıran üçüncü isim olan İsmail Saymaz, muhalif çevrelerin mafya eskisine yaptığı son tekliften bahsetti.

Gündem

21.02.2024, 16:53

Türkiye'den firar ettikten sonra Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yerleşen Sedat Peker hakkında yeni gelişmeler var. Organize suç örgütü liderine ilişkin son haberleri kamuoyuna duyuran isimlerden Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Twitter ve Youtube kullanması BAE yetkililerince yasaklanan Peker'in bir süredir 'Deli Çavuş' adlı hesabı kullandığını fakat BAE'nin bu hesabı da engellediğini yazdı. 

Erk Acarer ve Yılmaz Özdil'in ardından Peker'in ulaklığına soyunmuş üçüncü isim olan İsmail Saymaz'a göre, BAE'nin 'Deli Çavuş' hesabını yasaklama nedeni, bu Twitter hesabını kullanan Sedat Peker'in 'iktidarın seçimi kaybedip gitmemesi halinde sokağa çıkma çağrısı yapmış olması'. 

2024 Kadir Gecesi ne zaman? Kadir gecesi bu yıl hangi... Haberi Görüntüle

DOKUNULMAZLIĞI KAP, RAHATÇA DOLAŞ...

Saymaz'ın yazısına göre, firari mafya eskisi her şeye rağmen paylaşımlarına devam edecek. Peker'in "Seçime 2-3 ay kala söz verdiğim paylaşımları yapacağım. Helalleşme videosu dahil tüm hazırlıklarımı tamamladım" dediği iddia ediliyor. 

İsmail Saymaz'ın iddiasına göre yakın çevresi ona milletvekili adayı olması yönünde de baskı yapıyor. Peker'in İstanbul, Sakarya veya Rize'den bağımsız vekil adayı olmasını isteyen yakınları ona "Geçmişte 'siyasete girmeyeceğim' dedin. Şartlar değişti. Dilersen maaşını almazsın. Ancak dokunulmazlık sayesinde rahatça hareket edebilirsin" diyor. Üçüncü ulak Saymaz'a göre Peker öneriye sıcak bakıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading