Yandex Metrica

Sedat Peker'in kalın bağırsağını Yılmaz Özdil'den sorun! Mafya eskisi için ulak olmaya hazır

Sedat Peker'in kalın bağırsağını Yılmaz Özdil'den sorun! Mafya eskisi için ulak olmaya hazır

Rakı sofrasında aşka gelip Kıbrıs'ı Rumlara vermek isteyen Yılmaz Özdil, bugünlerde mafya eskisi Sedat Peker'in bağırsağına el attı. 'Atatürkçü' Özdil, muhaliflerin Fuat Avni'den sonraki en büyük heyecan kaynağı hakkında son bilgileri verdi.

Gündem

17.02.2024, 15:13

Firari organize suç örgütü lideri Sedat Peker kendisine yeni ulak olarak Yılmaz Özdil'i seçti. Almanya'da yaşayan firari casusluk sanığı Erk Acarer'den istediği verimi alamayan Peker, kamuoyuna bilgilendirmeleri Sözcü yazarı Özdil üzerinden yapmaya başladı. 

Dün Sedat Peker'in eşi tarafından sosyal medyada yayınlanan görüntüler, ünlü mafya liderinin hastanede olduğunu gözler önüne sermişti. Görüntülerde Peker'in koluna serum takılı olduğu açıkça belli oluyordu. Organize suç örgütü liderinin hastalanmış olması Türkiye'de muhalifleri endişeye sevk etti. 

AK Parti iktidarı hakkında bekledikleri 'ifşaatları' yapmadan Peker'in ölmesini istemeyen muhalifler, ünlü mafya ikonunun sağlığı için dua etmeye başladı. Peker'in geçtiğimiz yılki Youtube vidyolarında selam yolladığı isimlerden Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, suç örgütü liderinin son durumunu okuyucularıyla paylaştı. 

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

YILMAZ ÖZDİL'DEN BAĞIRSAK RAPORU

Bir dönem FETÖ'nün operasyon aygıtı Fuat Avni'yi takip edip heyecanlanan, son bir yıldır ise bir mafya eskisine bel bağlayan kesim için Özdil şu 'müjdeyi' yayınladı:

"Sedat Peker’in sağlığı gayet iyi, bağırsak sistemine bir bakteri bulaşmış, onunla ilgili tedavi görüyor, hastanede kısa süre kaldı, evine geçti, tedavisi evinde devam edecek, sevenleri müsterih olsun... Kibrit kutusuna koyacağı tipler merak ediyordur diye bilgi vereyim istedim!"

Yılmaz Özdil Twitter'daki mesajıyla, Peker'in ulaklığına soyunduğu gerekçesiyle Birgün gazetesinden kovulan Erk Acarer'in görevini üstlendiğini kamuoyuna ifşa etmiş oldu. Yazdığı 'Atatürk' kitaplarıyla hayatını kazanan ve 'özel basım' pazarlamasıyla bir kitabı 2 bin 500 liraya satan Özdil, Bodrum-Bitez'de bir kısmı kaçak durumdaki villasında sefa sürüyor. 

Tatil için yolu Birleşik Arap Emirlikleri'ne düştüğü taktirde Yılmaz Özdil'in Sedat Peker'le bir çilingir sofrası kurmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. İkilinin, rakı sofrasında vatanın hangi parçasını Yunan'a meze yapacağını ise zaman gösterecek. Sözcü yazarı Özdil, geçtiğimiz aralık ayında köşesinde şunları yazmış ve kamuoyunda büyük tepki çekmişti:

"Rakı millidir. Türk'tür. Kürt Realitesi'dir. Örgüttür rakı! Peynir, kavun, rakı, PKR'dir. Ama bölücü değildir, birleştirici örgüttür. Rumlar öyle meze yapar ki Kıbrıs'ı veresin gelir!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading