Yandex Metrica

Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelmişti: Halil Falyalı uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü

Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelmişti: Halil Falyalı uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü

Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen Halil Falyalı, eşinin de içerisinde bulunduğu araçta silahlı saldırıya uğradı. Falyalı, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Gündem

23.01.2024, 18:47

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ‘kirli para trafiği' iddialarıyla gündeme gelen Halil Falyalı, Kıbrıs’ta silahlı saldırıya uğradı.

Falyalı’nın aracına Çatalköy'de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda Halil Falyalı’nın şoförünün yaşamını yitirdiği öğrenilirken, saldırı sonucu ağır yaralanan Halil Falyalı, Girne Akçiçek Hastanesi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C. Yenen de ateşli silah yaralanmasından dolayı Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne getirilen Halil Falyalı ile ilgili açıklama yaptı.

Prof. Dr. Yenen, “KKTC saatine göre 19.45 itibarıyla vücudunun pek çok noktasında ateşli silah yaralanması ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne getirilen Halil Falyalı, hastanemizin; kardiyoloji, acil tıp, anestezi, kalp ve damar cerrahisi, genel cerrahi ve beyin cerrahisi uzmanlarından oluşan ekibi tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın hayatını kaybetmiştir” ifadelerini kullandı.

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de taksici cinayeti! Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de... Haberi Görüntüle

POLİSDEN AÇIKLAMA GELDİ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamada, Çatalköy’de 20 Temmuz Caddesi üzerinde bugün saat 19.00 sıralarında, Halil Falyalı’nın içinde bulunduğu araca meçhul şahıs/lar tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonuvu, aracın şoförü Murat Demirtaş olay yerinde hayatını kaybederken, olayda ağır yaralanan Halil Falyalı ise ambulans ile kaldırıldığı Yakın Doğu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Bunun yanı sıra, saldırı esnasaında Falyalı'nın eşi ile çocuğunun başka araçta olduğu ve saldırıdan yara almadan kurtulduğu kaydedildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading