Yandex Metrica

Seçim sonuçları coşkuyla kutlanıyor: Erdoğan’ın maketine sarılıp, öptü!

Seçim sonuçları coşkuyla kutlanıyor: Erdoğan’ın maketine sarılıp, öptü!

Bugün yapılan seçim sonuçlarına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı. Bu zafer Konya’da büyük bir coşkuyla kutlandı. Partililer sokaklara akın ederken, İl Başkanlığı binasına gelen bir vatandaş ise Erdoğan’ın maketine sarılıp, öperek sevgisini gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Binlerce partili hem AK Parti İl Başkanlığına hem de Kılıçarslan Meydanı'na akın etti. Ellerine Türk bayrağı alan partililer kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesini büyük bir coşkuyla kutladı.

Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Haberi Görüntüle

Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024? Bursa'da kaçak kazı mı oldu? Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024?... Haberi Görüntüle

"YERLİ VE MİLLİ OLAN KAZANDI"

Vatandaşlar, 'Reis yine gerekeni yaptı', 'Biz her zaman Reis'imizin yanındayız', 'Yerli ve milli olan kazandı' yorumlarını yaptı. AK Parti İl Başkanlığına gelen bir partili ise Erdoğan'ın maketine sarılıp, öptü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading