Yandex Metrica
SON DAKİKA
Seçim sonrası başörtülü kadınları hedef alan asistan doktor açığa alındı

Seçim sonrası başörtülü kadınları hedef alan asistan doktor açığa alındı

Asistan doktor Özgün Kaleoğlu, başörtülü kadınları hedef alarak "Peçeli teyzelerden illallah etti" ifadesini kullanmıştı. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü hakkında inceleme başlatmıştı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, açığa alındı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, seçim sonuçları sonrası sosyal medya üzerinden başörtülü kadınlara nefret kustu.

Karşımızda "matruşka ittifakı" var! Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında... Haberi Görüntüle

''ARTIK MUHATAP OLMAK İSTEMİYORUM''

Özgün Kaleoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı;

"Kusura bakmayın ama benim etrafımda görmek istediğim bu, mesela bu temiz yüzler, bu kılık kıyafet. Her gün muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim ve bugün her şeyden de nefret ettim. Kutuplaşmaksa ben de kutuplaştım artık tahammülsüzüm size. Görüşüm aynı olmadığı insanlarla lüzum olmadığı sürece muhatap olmak istemiyorum artık ve burada da takipten çıkıyorum. Yeterince etrafımda var burada görmeyeyim bari"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidiyor! Masada kritik başlıklar var Haberi Görüntüle

Refah Partisi'nin rotasını şaşırdığını söyledi! YRP'nin kurucularından olan Mahmud Altunsoy... Haberi Görüntüle

İNCELEME BAŞLATILDI

Asistan doktorun bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı. Asistan doktorun skandal paylaşımı sonrası İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, seçim sonuçları sonrası sosyal medya üzerinden başörtülü kadınlara nefret kusan asistan doktor Özgün Kaleoğlu hakkında inceleme başlattı. 

Son dakika: Marmaris açıklarında ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

ASİSTAN DOKTOR AÇIĞA ALINDI

Yaşanan son gelişmelerin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, açığa alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading