Yandex Metrica

Seçim hezimeti sonrası CHP'de ortalık toz duman! MYK üyeleri istifa edecek

Seçim hezimeti sonrası CHP'de ortalık toz duman! MYK üyeleri istifa edecek

CHP'de kritik MYK toplantısı başladı. Seçimin ardından büyük bir hezimete uğrayan Kılıçdaroğlu, toplantıda MYK üyelerinin toplu olarak istifalarını isteyecek. Kılıçdaroğlu'nun ayrıca parti yönetiminde de değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı yarışından hezimetle ayrılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinde "değişim" için düğmeye basıyor.

Cumhurbaşkanlığı yarışında Erdoğan'a mağlup olan ve tarihi bir hezimet yaşayan Kılıçdaroğlu, bugün gerçekleştirilen MYK toplantısında ilk değişikliğini A takımında yapacak.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

MYK ÜYELERİ İSTİFA EDECEK

MYK toplantısında, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi'nin sonuçları değerlendirilecek ve CHP'nin yol haritası ele alınacak. Kulislerde konuşulan göre Kılıçdaroğlu'nun MYK üyelerinden toplantıya istifalarıyla gelmelerini istediği öğrenildi. Bazı Genel Başkan Yardımcılarıyla yollşar ayrılacak. Kılıçdaroğlu, MYK’nın ardından cumartesi günü Parti Meclisi’ni toplayacak.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

KURULTAY NE ZAMAN YAPILACAK?

Öte yandan Parti Meclisi'nde 38’inci Olağan Kurultay takviminin de netleşmesi bekleniyor. Kurultayın ekim ya da kasım ayında yapılması bekleniyor. Kılıçdaroğlu'nun 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçime kadar partinin başında kalacağı öğrenildi.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU 'DEĞİŞİM' İSTİYOR

Seçimin hemen sonrasında verdiği "Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir." mesajıyla dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da hafta sonu Ankara’ya geliyor.

İBB Başkanı'nın yönetimde bazı isimlerin değişmesinden yana olduğunu dile getirebileceği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading