Yandex Metrica

Seçim başlamadan tutanak tutuldu! AK Partililerin itirazı üzerine tutanaklar yakıldı!

Seçim başlamadan tutanak tutuldu! AK Partililerin itirazı üzerine tutanaklar yakıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, bir ilkokulda seçim başlamadan CHP'liler tutanakları imzalattı. AK Partili müşahitlerin kontrolü sonucu skandal ortaya çıktı ve tutanaklar usule uygun şekilde yakıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci tur oylaması saat 8 itibarıyla başladı. Oy kullanma işleminin başlamasının ardından Türkiye'nin dört yanından usulsüzlük ve gerginlik haberleri gelmeye başladı. Bu haberlerden biri de Manisa'dan geldi. 

Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah çağrı: Türkiye'ye karşı tutum alın! Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah... Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ MÜŞAHİTLER DURUMU FARK ETTİ 

Manisa Şehzadeler 1232 nolu sandıkta CHP'liler henüz seçim başlamadan önce tutanakları imzalattılar. AK Partili müşahitlerin kontrolü sonucu skandal ortaya çıktı ve tutanaklar usule uygun şekilde yakıldı. CHP'liler ise skandallarını örtmek için "biz farkettik" diyerek olayı basına servis etmeye çalıştılar.  AK Partili görevlilerin durumu fark etmesi üzerine tutanaklar yakılarak imha edildi. 



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading