Yandex Metrica

Sarallar operasyonu; 92 şüpheli adliyeye sevk edildi! İşte operasyonda ele geçirilenler

Son dakika gelişmesine göre; İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar grubuna düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Erdal Acar'ın da bulunduğu 92 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Gündem

24.03.2024, 05:32

Sarallar grubu olarak bilinen suç örgütü üyelerine İstanbul merkez olmak üzere Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin'de operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, aralarında Erdal Acar'ın da bulunduğu 122 şüpheli yakalandı.

Aralarında Erdal Acar'ın da olduğu 92 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. İşlemleri tamamlanan 31 şüpheli ise dün adliyeye sevk edilmişti.

15 Temmuz'dan sonra kritik birimlerde çalışmış! Ankesör aramaları onu ele verdi: FETÖ'cü Albay itirafçı oldu! 15 Temmuz'dan sonra kritik birimlerde çalışmış! Ankesör aramaları onu ele... Haberi Görüntüle

İŞTE OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Bu arada, operasyon kapsamındaki aramalarda ele geçirilen 46 ruhsatsız tabanca, 6 av tüfeği, 7 kılıç, 7 telsiz, kalem şeklinde suikast silahı, susturucu, bin fişek, 3 hançer, çelik yelek, 900 bin dolar ve 413 bin avro İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde sergilendi.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

ARBEDE GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Öte yandan, suç örgütü üyelerinin Beşiktaş'taki bir eğlence mekanına giderek, buradakilerle yaşadıkları arbede güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, mekanda hakimiyet kurmak isteyen suç örgütü elemanları ile görevliler arasında yaşanan sözlü tartışma ve arbede yer aldı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading