Yandex Metrica
SON DAKİKA
Saraçhane'de sır gibi 5 dakika! Akşener ve İmamoğlu o sürede baş başa ne konuştu?

Saraçhane'de sır gibi 5 dakika! Akşener ve İmamoğlu o sürede baş başa ne konuştu?

DP’li Cemal Enginyurt, CHP yönetiminden isimler de Saraçhane'de olduğu halde İmamoğlu ve Akşener’in 5 dakika baş başa görüştüğünü söyledi. Enginyurt, bu görüşmenin sonrasında diğer siyasi parti liderlerinin değil sadece İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in otobüse konuşmacı olarak çağrıldığını kaydetti. Peki, İmamoğlu ve Akşener, 5 dakikada baş başa ne konuştu?

Gündem

23.01.2024, 20:12

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Saraçhane'deki siyasi şovu, siyaset gündemindeki yerini korurken, o akşama dair yeni detaylar da ortaya çıkıyor. 

Akın var! Rozetlerini Hilmi Türkmen Taktı: Demokrat Partili 600 üye... Haberi Görüntüle

GİZLİ TOPLANTI NE İÇİN?

YouTube’da yayınlanan Cadde TV isimli bir kanalda görüşlerini sıralayan DP'li Cemal Enginyurt, yargı kararının açıklanmasının ardından Ekrem İmamoğlu ile Meral Akşener’in gizli bir toplantı yaptığını söyledi. Enginyurt, “CHP’den Engin Altay, Erdoğan Toprak, Seyit Torun vardı. Ancak İmamoğlu ile 5 dakika baş başa görüşme yaptı” ifadesini kulandı

ABB Başkan adayı Altınok'tan çalışanlara söz: 'Hiçbir işçimizin çoluğunun, çocuğunun... Haberi Görüntüle

"DESTEĞE GİTTİK AMA BİZİ KONUŞTURMADILAR"

“Nasıl özel görüştüler, Orada CHP’nin kurmayları varken?” sorusu üzerine Enginyurt şunları kaydetti: “Evet baş başa görüşme yaptılar. CHP Genel Başkan yardımcıları, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak ben de varım. Sonuçta ben de DP Genel Başkan Yardımcısıyım, Millet İttifakı’nın bir paydaşıyım, Ordu milletvekiliyim ve size desteğe gelmişiz. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Engin Altay ve Erdoğan Toprak var. Ama bu toplantı sadece Sayın Akşener ve Sayın İmamoğlu arasında beş dakika sürdü. Ne konuştular ne söylediler ne tartıştılar bilemeyiz. Ama oradan çıkıp otobüse gittiğimizde Ekrem İmamoğlu sadece Sayın Akşener’i konuşmacı olarak davet etti. Orada bize konuşma dahi teklif edilmedi. Biz Millet ittifakı’nın paydaşıyız. Ekrem İmamoğlu’na verilen cezayı protesto etmeye gidiyoruz. Millet toplanmış, millete hitap edeceğiz. Ama sadece Sayın Akşener…”

Bakan Yerlikaya duyurmuştu! 'Mahzen-9' operasyonlarında yeni gelişme Haberi Görüntüle

SARAÇHANE BULUŞMASI ÖNCEDEN Mİ PLANLANDI?

Saraçhane’de mitingin daha öncesinde hazırlanmış olabileceğini ima eden Enginyurt şunları kaydetti: “Böyle bir kalabalığın kısa sürede organize olması… Yani böyle bir toplantı için önceden örgütlenme olacak, toplanma olacak… Hadi iyi niyetli düşünelim. Twitter’dan gördüler, herkesin twiti var, organize oldular ve toplandılar diyelim... Esas olan şu, Ekrem İmamoğlu’na desteğe gelmişiz. Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı’nı desteğe gelmişiz. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı temsil ediyorum. CHP Genel Başkanı yardımcıları Sayın Kılıçdaroğlu’nu temsil ediyor. Ve sen CHP’nin Belediye Başkanı’sın ama CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı konuşamıyor, İYİ Parti Genel Başkanı konuşuyor ve biz dağılıyoruz. Teklif dahi edilmiyor… Emeğin Partisi Genel Başkanı da oradaydı. İsmi bile anons edilmedi.”

Son dakika: Çin'de şiddetli patlama! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

ENGİN ALTAY: NE GÖRÜŞTÜKLERİNİ BİLMİYORUM

Enginyurt'un bu açıklamasının ardından Yeni Şafak, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a ulaştı ve Enginyurt'un iddialarını sordu. 

Engin Altay ise soruya “Ben bilmiyorum?” yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading