Yandex Metrica

Sapkın LGBT'liler Boğaziçi Üniversitesi'ne girmek istedi! Çevik Kuvvet engelledi... LGBT'liler küfürler savurdu

Halk arasında "Luti" olarak bilinen LGBT'liler Boğaziçi Üniversitesi'ne girmek istedi. Sözde "Onur Yürüyüşü" adı altında Boğaziçi'nde sapkınca etkinlik düzenlemek isteyenlere Çevik Kuvvet polisi "dur" dedi.

Gündem

08.03.2024, 22:06

Tek merkezden yönetilen muhalifler şimdi de LGBT'lileri öne attı. Boğaziçi Üniversitesi'nde bulunan birtakım sapkın LGBT'lilerin bugün Güney Kampüs'te düzenlemek istediği sözde ‘Onur Yürüyüşü'nü Çevik Kuvvet polisi engelledi.

TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS sonuçları belli oldu mu? TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA SAPKIN GÖZALTINA ALINDI

Güney Kampüs'te başlayan yürüyüş Çevik Kuvvet ekipleri tarafından engellenince arbede yaşandı. Provokatif etkinlikte 50'ye yakın sapkın LGBT'li yakalandı. LGBT'liler tahriğe devam ederek güvenlik görevlilerine hakaret ve küfürler sarf etti.

Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş yapıyor? Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş... Haberi Görüntüle

REKTÖRLÜK LGBT'LİLERE ETKİNLİĞİ YASAKLADI

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü bugün yaptığı duyuruda, üniversitede gerçekleşecek Taş Oda konserleri haricindeki tüm açık alan etkinliklerini yasakladı. Yapılan duyuruda, öğrenci ve misafir yoğunluğunun güvenliği için gereken önlemlerin alınabilmesi ve etkinliğin huzur içinde yapılabilmesi gerekçe gösterildi.

15 Temmuz'dan sonra kritik birimlerde çalışmış! Ankesör aramaları onu ele verdi: FETÖ'cü Albay itirafçı oldu! 15 Temmuz'dan sonra kritik birimlerde çalışmış! Ankesör aramaları onu ele... Haberi Görüntüle

FONDAŞ MEDYA LGBT'LİLERİ MAĞDUR GÖSTERDİ

BBC Türkçe, Sözcü, Birgün, Tele1, Halk TV gibi fondaş medya aparatlarıysa olayları çarpıtıp sapkın LGBT'lileri mağdur gibi göstererek sosyal medyaya servis etti. LGBT'liler kargaşa için tahriklerine devam ederken fondaş medyada olayların köpürtmek için Twitter'da yoğun mesai harcıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading