Yandex Metrica

Şanlıurfa Valiliği'nden 'yardımların engellendiği' iddialarına yalanlama!

Şanlıurfa Valiliği'nden 'yardımların engellendiği' iddialarına yalanlama!

Şanlıurfa Valiliği 'insani yardımların engellendiği' iddialarına yönelik açıklamada bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, iddiaların asılsız olduğu yardımların koordineli bir şekilde gönderildiği bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 20:25

Şanlıurfa Valiliği, depremzedelere gönderilen insani yardımların engellendiği yönündeki iddiaların asılsız olduğu bildirildi. 

Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan... Haberi Görüntüle

YARDIMLAR KOORDİNE BİR ŞEKİLDE AKTARILIYOR 

Tüm ekiplerin koordine halidne 7 gün 24 saat sahada olduğuna dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Tüm ayni bağışlarınız için illerde valiliklerimiz, ilçelerde kaymakamlıklarımız bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ve tüm AFAD il müdürlüklerimize başvurabilirsiniz. Ayni yardımda bulunmak isteyen STK ve derneklerimiz bağışlarını OSB'mizde bulunan Valilik AFAD lojistik depolarımıza da yardımlarınızı götürebilirsiniz. Valiliğimizin bünyesinde bulunan OSB depomuzdaki yardımlar başta Adıyaman olmak üzere diğer afetzede illerimize valiliklerimizle koordineli şekilde sevk edilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading