Yandex Metrica

Şanlıurfa'da 2 kişinin öldüğü patlamada yeni gelişme! 3 kişi yakalandı

Şanlıurfa'da 2 kişinin öldüğü patlamada yeni gelişme! 3 kişi yakalandı

Şanlıurfa'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin yaralandığı binadaki patlamada yeni bir gelişme yaşandı. Ekiplerce yürütülen soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Şanlıurfa'da geçtiğimiz gün meydan egelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kii yaralanmıştı.

Son dakika: Bakan Güler'den net mesaj: PKK'nın hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Son dakika: Bakan Güler'den net mesaj: PKK'nın hareket kabiliyeti bitme... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Merkez Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde, dün bir apartmanın altındaki iş yerinde doğal gazdan kaynaklandığı değerlendirilen patlamaya ilişkin polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

Patlamada hayatını kaybedenlerin Kartal Kurt (14) ve Suriye uyruklu Wadah Aljamaa (27) olduğu tespit edildi. Yaralanan 8 kişinin ise kentteki çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Ekiplerce yürütülen soruşturma kapsamında ise 3 şüpheli gözaltına alındı.

Merkez Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde, dün, bir binanın altındaki iş yerinde doğal gazdan kaynaklandığı değerlendirilen patlama olmuş, 2 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading