Yandex Metrica

Sakaryalı gençlerden Erdoğan'ı gülümseten pankart: Kusura bakma Reis yaşımız yeni doldu

Sakaryalı gençlerden Erdoğan'ı gülümseten pankart: Kusura bakma Reis yaşımız yeni doldu

Çeşitli açılış törenlerini yapmak üzere Sakarya'ya gelen Erdoğan için Sakaryalı gençler sürpriz bir pankart hazırladı. Erdoğan için, "İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye" kampanyası kapsamında "Kusura bakma Reis yaşımız yeni doldu" yazılı pankart asıldı.

Gündem

23.02.2024, 12:51

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılış törenlerini yapmak üzere Sakarya'ya gitti. Burada gençler ile de bir buluşma gerçekleştirecek olan Erdoğan için, "İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye" kampanyası kapsamında, esprili bir pankart hazırlandı. AK Parti Gençlik Kolları tarafından paylaşılan görselde, Erdoğan'ın konuşma yapacağı kürsünün tam karşısında yer alan "Kusura bakma Reis yaşımız yeni doldu" yazılı pankart yer aldı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, bugün Sakarya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla "İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye" kampanyasını başlatacaklarını bildirmişti.

İnan, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı kürsünün tam karşısına asılan "Kusura bakma Reis yaşımız yeni doldu" yazılı pankartı paylaştı.

Öte yandan Başkan Erdoğan, kentteki gençlerle de bir araya geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading