Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sahte doktorun ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı: 70. hastama bakıyorum

Sahte doktorun ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı: 70. hastama bakıyorum

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaparken sahte doktor olduğu anlaşılan Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz, yazışmalarda ''En uzun ameliyatım 6 buçuk, 7 saat sürüyor. Mideyi tamamen kaburgadan açtığımızda 8 saate kadar uzayabiliyor. 70. hastama bakıyorum.'' şeklinde ifadeler kullanıyor.

Gündem

09.03.2024, 00:59

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıttıktan sonra sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanarak cezine gönderilen Ayşe Özkiraz'la ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.  Sahde doktorun özel bir üniversitenin sağlık bölümünün Whatsapp grubunda girdiği ameliyatlar ile ilgili bilgi aktardığı ses kayıtları ortaya çıktı. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da iftar programında konuştu Haberi Görüntüle

"70. HASTAMA BAKIYORUM"

Türkiye'nin günlerce konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz, sesli mesajında "En uzun ameliyatım 6 buçuk, 7 saat sürüyor. Mideyi tamamen kaburgadan açtığımızda 8 saate kadar uzayabiliyor. 8 saatlik ameliyatlar, vakalar çok nadir. Zaten ortopedi hocamız beyin cerrahisi ile girmiştir bu vakaya. O yüzden sürekli sürekli anlatır. Ben tıp fakültesindeyken 24 saatlik bir ameliyat bile vardı. Tabii bu giriyorsun saatlerce vakada olmuyorsun.  Belirli sürelerde ara veriyorsun, kahveni içiyorsun. Bu halde 70. hastama bakıyorum, bayılacağım. Poldeyim (Poliklinik)" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele mesajı: 600 bin mesai arkadaşımızla teröristlerin... Haberi Görüntüle

''ANNEM KALP KRİZİ GEÇİRDİ''

Annesinin kalp krizi geçirdiğini iddia eden sahte doktor, "Annem kalp krizi geçirdi. Koroner yoğun bakımda iki kez arest oldu. Bir hekim olarak uyanması için duaya sığınıyorum. Lütfen dualarınız annemle olsun" mesajını paylaşıyor.

CHP'de ikinci 'Burcu Köksal' vakası: CHP'li isimden DEM'e tepki: Şerefsizlere... Haberi Görüntüle

FİTRE BİLE İSTEMİŞ

Öte yandan Ayşe Özkiraz, gruptakilerden başkası için fitre bile istemiş. Sahte doktorun "Arkadaşlar merhaba, aranızda fitresini vermek isteyip birilerini bulamayan var ise bana ulaşabilir mi?" şeklindeki mesajı dikkat çekiyor.





Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading