• G.ALTIN

    4.076,55

  • DOLAR

    38,1523

  • EURO

    43,5134

  • BIST 100

    9.396,02

  • BITCOIN

    $84.700

Sağlık Bakanı Koca'dan fırtınayla ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Koca'dan fırtınayla ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Marmara Bölgesi'nde yaşanan fırtına nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 38 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı (Twitter) üzerinden Marmara Bölgesi'nde yaşanan lodos fırtınasına ilişkin paylaşım yaptı.

3 İLDE HASAR MEYDANA GELDİ

Fırtınada İstanbul, Bursa ve Bolu'da hasar meydana geldiğini ve yaralananların olduğunu belirten Koca, İstanbul Esenyurt, Arnavutköy, Avcılar ve Başakşehir ilçelerinde yoğun şekilde olmak üzere, bazı ilçelerde afetlerin yaşandığını söyledi.

"38 KİŞİ YARALANDI, 4 KİŞİ İSE HAYATINI KAYBETTİ"

Koca, saat 17.30 itibarıyla afette son durum hakkında şunları kaydetti:

"Olayda 38 kişi yaralanmış, 4 kişi ise hayatını kaybetmiştir. Yaralılar, olay yerine görevlendirilen 112 ambulanslarımızla hastaneye nakledilmiştir.

Olay olan illerde 24 adet 112 ambulansı, 3 adet UMKE timi ile 87 sağlık personeli görev başındadır. Bölge halkına ve bütün ülkemize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor."

Avatar
TR Haber