Yandex Metrica

Sağlık Bakanı Koca'dan maske yasağı duyurusu! 'Maskesiz hayata geçiş yapıyoruz'

Sağlık Bakanı Koca'dan maske yasağı duyurusu! 'Maskesiz hayata geçiş yapıyoruz'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısının ardından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu maske serbestliğinde toplu taşıma ve sağlık kuruluşlarının istisna olduğunu belirtti.

Gündem

23.01.2024, 19:11

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen son Bilim Kurulu toplantısında üyelerle bir araya geldi. 

Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maske zorunluluğuna ilişkin açıklamaları sonrası sosyal medya hesabından konuyla alakalı açıklamada bulundu. 

Son dakika: PKK'nın Son dakika: PKK'nın "Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu" yakalandı Haberi Görüntüle

İKİ YERDE İSTİSNA VAR 

Okullarda ve diğer kapalı alanlarda maske mecburiyetinin kalktığını ifade eden Koca, vaka sayısının binin altına düşene kadar sağlık kuruluşları ve toplu taşıma araçlarında maske zorunluluğunun devam ettiğini belirtti. 

Bakan Uraloğlu duyurdu: Yerli ve milli tren seti sayımız 25'e ulaşacak Bakan Uraloğlu duyurdu: Yerli ve milli tren seti sayımız 25'e... Haberi Görüntüle

'ÇOK YAKINDA MASKESİZ HAYATA GEÇİYORUZ'

Sosyal medya hesabından açıklama paylaşan Koca, "Okullarda ve diğer kapalı alanlarda maske mecburiyeti kalktı. Toplu taşıma araçlarıyla sağlık kuruluşları, vaka sayısı 1.000'in altına düşene kadar uygulamada istisnayı teşkil ediyor. Çok yakında yüzümüzün akıyla maskesiz hayata geçiyoruz. Dün 2.604 olan vaka sayısından bu belli!" sözlerine yer verdi.


Loading