Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sağanak yağmur geliyor! Meteorolojiden İstanbul için son dakika uyarısı

Sağanak yağmur geliyor! Meteorolojiden İstanbul için son dakika uyarısı

Meteoroloji İstanbul için saat verip yağış uyarısı yaptı. İstanbul'da kuvvetli sağanak yağışların özellikle Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Büyükçekmece'de etkili olmasının beklendiği belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 19:49

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve az bulutlu, Marmara Bölgesi, Manisa, Bolu, Karabük, Sinop, Giresun Trabzon ve Rize çevreleri ile Düzce ve Kastamonu'nun iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu: 50... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA 4 İLÇEYE UYARI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinde beklenen yağışın İstanbul'un batısında gök gürültülü sağanak, batı ilçelerinde (Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Büyükçekmece) yerel kuvvetli olması öngörülüyor. Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading